Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

2+1 Office Space in CENTRAL BUSINESS D...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 530 € Квадратура 70 m²

An office space located in the prominent Central Business District area - 100 m2 from the Main Square. Stationed on 2 main boulevards, with open city view , it is located on the third floor, where the...
Ref. GG 1329
210 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

2+1 Office space in Central Business D...

Skopje › Skopje
За закуп: 580 € Квадратура 70 m²

An office space located in the prominent Central Business District area - 100 m2 from the Main Square. Stationed on 2 main boulevards, with open city view , it is located on the fourth floor, where th...
Ref. GG 1328
99 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен Простор за ЗАКУП во Строгиот Ц...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 1000 € Квадратура 75 m²

Деловен простор за ЗАКУП во Скопје-Центар на крстосницата бул. Партизански Одреди и Климент Охдридски. Деловниот простор е во површина од 75м2 распределени на две нивоа, приземје 35м2 и 1 спрат 40м2. ...
Ref. GG 1321
208 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Празен стан за канцелариско работење в...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 700 € Квадратура m²

Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана...
Ref. GG 1299
238 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Канцелариски деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 38 m²

Понуда на деловен простор наменет за канцеларија во Центар - спроти Соборен Храм, со пристап од Бул. Климент Охридски. Со квадратура од 38м2 деловниот простор располага со 1 отворена просторија, 1 то...
Ref. GG 1296
346 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 390000 € Квадратура 274 m²

Канцелариски простор за ПРОДАЖБА во Центар со директен пристап од Бул.Партизански одреди во Буњаковец. Канцеларијата е 274 м2 и се наоѓа на мезанин. Се состои од приемен дел на приземје кое преку скал...
Ref. GG 1293
413 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: 400 € Квадратура m²

Нудиме празен канцелариски простор во Карпош 3 , комплекс Сити Гарден, лоциран на 1ви кат во нова зграда. Просторот располага со три простории, бања плус гостински тоалет и гаражно место. Просторот ...
Ref. GG 1291
272 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор наменет за канцеларија...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: Квадратура 28 m²

Деловен простор наменет за канцеларија во Центар - до Гимназија Јосип Броз Тито на приземје. Деловниот простор се состои од 1 мултифункционална просторија и 1 тоалет кој што не е во истата просторија....
Ref. GG 1289
236 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нудиме деловен простор за изнајмување ...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 1200 € Квадратура 96 m²

Нудиме деловен простор за изнајмување лоциран во строг Центар со директен пристап на плоштадот (делот кај Ибни Пајко). Деловниот простор е со вкупна површина од 96м2 на приземје во деловна зграда Ибни...
Ref. GG 1288
315 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

ПРЕМИУМ ЛОКАЦИЈА - Деловен Простор/ Ло...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: Квадратура 389 m²

Локал на ПРОДАЖБА во понудата на C21 GG's Point. Истиот е лоциран на една од главните приоди и влез од југозападната страна во центарот на градот со прегледност и пристап непосредно од самата крстосни...
Ref. GG 1258
509 Прегледи
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 600 € Квадратура 78 m²

Нудиме канцелариски простор лоциран во Центар на раскрсницата помеѓу двата главни булевари Климент Охридски и Партизанска.Просторот се наоѓа во нова станбено-деловна зграда на 7ми кат со лифт. Распола...
Ref. GG 1245
429 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцелариски простор за издавање компл...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 670 € Квадратура 90 m²

Ви препорачуваме интересен канцелариски простор, наменет за компании кои ценат просторен, позитивен, модерен работен простор со многу дневна светлина, голем балкон, наоѓајќи се во Централното градско ...
Ref. GG 1231
1000 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Празен стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 500 € Квадратура m²

Нудиме празен стан за канцелариско работење во Центар лоциран на булевар Илинденска. Станот е на 3ти кат во мала индивидуална зграда. Располага со 95м2 кои се распределени на три простории, затворена ...
Ref. GG 1203
466 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Нудиме деловен простор во Дебар Маало ...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 4900 € Квадратура m²

Нудиме деловен простор во Дебар Маало за ИЗНАЈМУВАЊЕ. Деловниот простор е поделен на 3 ката и секој кат има површина од 160 м2. На секој кат има по 5 канцеларии и тоалет. Греењето и ладењето е регулир...
Ref. GG 1183
609 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцеларија за изнајмување во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 500 € Квадратура m²

Нудиме канцелариски простор во Центар во нова станбено-деловна зграда. Просторот е лоциран на 1ви кат и располага со квадратура од 70м2 кои се распределени на 3 простории, тоалет, остава и балкон. Пр...
Ref. GG 1180
551 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Цент...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 2500 € Квадратура m²

Компанијата Century21GG'sPoint нуди куќа за деловно работење во Центар. Куќата е изградена во 1931 година, а целосно и темелно реновирана во 2010 година (зајакнати бетонски ѕидови и дополнителни столб...
Ref. GG 1171
635 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

618 sq. m Office Space for Lease - Bl...

Skopje › Skopje › Gazi Baba
За закуп: 4000 € Квадратура 618 m²

The office space is located first line of Blvd. Alexander the Great - Avtokomanda on the second floor. The building is divided by three floors of which the ground floor is retail and the first floor i...
Ref. GG 1162
1282 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцеларија за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 188000 € Квадратура 94 m²

Нудиме канцелариски простор за продажба лоциран во Центар во нова станбено-деловна зграда на мезанин. Деловниот простор располага со 94м2 отворен дел , мини кујна и тоалет со поглед од една страна на ...
Ref. GG 1158
986 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ!!!...

Skopje › Skopje › Aerodrom
За закуп: 150 € Квадратура 27 m²

Канцелариски простор за издавање , во Аеродром ,Острово во одлична состојба, опремен со канцелариски мебел ,вселив веднаш....
Ref. dom 54
847 Прегледи
Agent
Stefan Ivanovski
CENTURY 21 DOM
072253797

Property

Во Центарот на Скопје, во нова деловна...

Skopje › Skopje › Bunjakovec
За закуп: 1270 € Квадратура 127 m²

Во Центарот на Скопје, во нова деловна зграда на бул. Партизански Одреди се нудат канцелариски простории со површина од 127м2. Просторот располага со 4 пространи канцеларии, конференциска сала, кујна ...
Ref. GG 1043
386 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

ПРЕМИУМ ЛОКАЦИЈА

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: Квадратура m²

Премиум Локација. Деловен простор на премиум локација во центарот на Скопје. Предметниот имот е лоциран на бул. Климент Охридски, кој се протега од Влада на Р.Македонија на север, се до јужната страна...
Ref. GG 1017
1460 Прегледи
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

Канцелариски простор во ПАРК РЕЗИДЕНС ...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 139900 € Квадратура 112 m²

Понуда за ПРОДАЖБА на невселуван канцелариски простор во станебно-комерцијалниот комплекс ПАРК РЕЗИДЕНС. Лоциран покрај градскиот кеј, со отворен поглед кон реката Вардар, канцеларскиот простор е на п...
Ref. GG 968
1962 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje
За продажба: 156055 € Квадратура m²

Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за ПРОДАЖБА на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка ок...
Ref. GG 700
2919 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 146820 € Квадратура 112 m²

Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за купување на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка око...
Ref. GG 511
2420 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077