Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

A brand new 3 bedroom apartment in Cit...

Skopje › Skopje › Karposh 3
За закуп: 800 € Квадратура 106 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1352
2 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Contemporary 4 bedroom apartment in De...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 500 € Квадратура m²

A spacious duplex apartment which would be an excellent opportunity for RENT. The apartment is located in Center - Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located...
Ref. GG 1348
24 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан со 2 спални соби во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 85000 € Квадратура 74 m²

Понуда на луксузно ентериерно обработен стан, во зграда изградена 2009 година на локација Центар - позади универзална сала . Станот е лоциран на 6-ти кат во зграда од 6 ката. Со површина од 74м2, стан...
Ref. GG 1343
1948 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Целосно опремен стан на Водно со погле...

Skopje › Skopje › Vodno
За продажба: 95000 € Квадратура 94 m²

Понуда на стан за продажба на Водно. Станот се наоѓа во зграда изградена во 2009 година која се состои од 3 ката со 1 станбена единица на секој кат. Со површина од 94м2, станот располага со комфорен д...
Ref. GG 1342
80 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Contemporary 1 bedroom apartment in th...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 380 € Квадратура 60 m²

Available from 15.12.2019. A brand new contemporary apartment for rent in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located on the fourth floor in the prominent Aur...
Ref. GG 1336
81 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Fascinating and Brand new apartment in...

Skopje › Skopje › Vodno
За закуп: 1200 € Квадратура 136 m²

A brand new 2 story duplex with fascinating panoramic views of Skopje. Located on Mt. Vodno in the residential area which is easily accessible by a short drive to the central business district and Sko...
Ref. GG 1326
291 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Panorama Residence Vodno with pool

Skopje › Skopje › Vodno
За продажба: Квадратура 188 m²

An uplifting sense of space, privacy and functionality are all hallmarks of this apartment. A unique 188 sq.m apartment with a pool in the distinctive Panorama Residence Vodno. The apartment consists...
Ref. GG 1324
373 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Modern apartment for rent near central...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 450 € Квадратура 70 m²

A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo - next to the Central park , the most popular part in the cente...
Ref. GG 1318
166 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

2 bedroom apartment in debar maalo

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 350 € Квадратура 60 m²

An apartment for rent in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the ground floor with it's own private balcony/yard. It consists of a spacious living room with...
Ref. GG 1317
166 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Понуда на стан за продажба во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 87600 € Квадратура 73 m²

Понуда на стан за продажба во Тафталиџе 1, комплекс Македонија кај Веро 2. Станот е лоциран на 2-ти кат со вкупна површина од 73м2, располага со комфорен и просторен дневен престој кој се состои од д...
Ref. GG 1316
827 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 600 € Квадратура 102 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ....
Ref. GG 1315
123 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

луксузен стан за продажба во козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
За продажба: Квадратура 68 m²

Понуда на луксузно ентериерно обработен стан во нова зграда на локација Козле. Зградата се состои од 4 ката со поздемна гаража. Со површина од 68м2, станот располага со комфорен дневен престој кој се ...
Ref. GG 1314
451 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

In the center of the city, we offer yo...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За закуп: 300 € Квадратура 51 m²

Available from 01.11.2019 8In the center of the city, we offer you a warm, comfort apartment for RENT. The apartment is located on the 10rd floor of 11 floors, in the building with elevator. In the ar...
Ref. GG 1308
279 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан за продажба во Влае...

Skopje › Skopje › Vlae 1
За продажба: 50400 € Квадратура m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Влае до Кам маркетот.Станот се наоѓа на 1ви кат во зграда со 6 стана, односно по 2 стана на кат. Располага со 53м2 во кои влегуваат дневна соба со трпезарија и кујн...
Ref. GG 1306
222 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 192500 € Квадратура m²

Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 1ви кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина ...
Ref. GG 1305
803 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

1 bedroom apartment in Center for Rent...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 60 m²

A 1 bedroom contemporary furnished apartment, located in the Center across from Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located in a five story building - on the ...
Ref. GG 1304
278 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Apartment for Rent in the Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 80 m²

An apartment for rent in the Center - across from Ramstore mall. The apartment is on the fifth floor of a new building. It consists of a spacious living room with a dining area, a connected kitchen, 2...
Ref. GG 1303
40 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

We are offering an apartment which wou...

Skopje › Skopje › Kapishtec
За закуп: 450 € Квадратура 102 m²

We are offering an apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in Kapistec area, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the...
Ref. GG 1292
232 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан за продажба во Козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
За продажба: 88000 € Квадратура 77 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Козле во близина на Веро-Тафталиџе. Станот се наоѓа на 1-ви кат од вкупно 4 во зграда изградена 2008 година . Квадратурата од 77 м2 е распределена на простран дневен...
Ref. GG 1287
494 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
За продажба: Квадратура 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 2 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1285
488 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
За продажба: Квадратура 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 1 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1284
391 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Luxurious 3 bedroom duplex on Mt. Vodn...

Skopje › Skopje › Crniche
За закуп: Квадратура 102 m²

We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity on Vodno, a neighborhood mainly inhabited by the expat community. This re...
Ref. GG 1283
449 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан за продажба во Тафталиџе 1...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 98000 € Квадратура m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Тафталиџе 1 во близина на Нова Гимназија. Станот се наоѓа на 8 ми кат од вкупно 9 во нова зграда со лифт. Квадратурата од 93м2 е распределена на простран дневен прес...
Ref. GG 1280
3048 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Apartment for rent in Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: Квадратура m²

Exclusive 3 Bedroom Apartment for Rent in the Center of the City. Bright south facing living room, open plan kitchen with a dining room, 3 bedrooms, 2 bathrooms and 1 toilet. The property features com...
Ref. GG 1279
209 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153