Канцелариски простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар
Цена според барањата

Опис на имот
Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за канцелариско работење. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија со кујна и балкон ориентирани јужно, гостински тоалет, 4 посебни простории (канцеларии) и две бањи. Станот е климатизиран а греењето е на сопствено парно на струја.Во непосредна близина на просторот се наоѓаат банки, супер маркети, катна гаража, ресторани и други објекти кои што можат да понудат удобности како на клиентите така и на вработените.
Детали за имот
 • Референца: GG 277
 • Статус : Искористено
 • Целокупна квадратура : 135 m²
 • Град : Skopje
 • Населено место : Centar
 • Внатрешна квадратура : 124 m²
 • Соби : 4
 • Цена/m2 : Цена според барањата
 • Адреса : ---
 • Хипотека :
 • Прегледи : 3807
 • Кат : 4
Функционалности
Контакт
Име*
Телефон*
Емаил*
Порака*

Агент

Emilija Nikolovski
072/254-077

Детали за агенцијата

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Локација
Симулатор
Сума
Време(Години)
Камата %
Месечна исплата Број на исплати
Вкупна камата Вкупно исплати