Деловен простор за издавање во Центар
450.00€

Опис на имот
Нудиме деловен простор-канцеларија за изнајмување во Центар. Просторот располага со 88м2 ( 4 простории, чајна опремена кујна и два тоалета) и се наоѓа на високо приземје. Паркинг обезбеден пред самата канцеларија.
Детали за имот
 • Референца: GG 123
 • Статус : Реновирање
 • Целокупна квадратура : 88 m²
 • Град : Skopje
 • Населено место : Centar
 • Внатрешна квадратура : 88 m²
 • Соби : 3
 • Цена/m2 : 0.00€
 • Адреса : ---
 • Хипотека :
 • Прегледи : 6013
 • Кат :
Функционалности
Контакт
Име*
Телефон*
Емаил*
Порака*

Агент

Emilija Nikolovski
072/254-077

Детали за агенцијата

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Локација
Симулатор
Сума
Време(Години)
Камата %
Месечна исплата Број на исплати
Вкупна камата Вкупно исплати