Tel +389 2 3225 021

Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Канцелариски простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 800 € Area m²

Деловен простор за изнајмување во центар, на Рекорд. Распространет на квадратура од 108 м2 се состои од 6 простории ,кујна и два тоалета. Просторот е лоциран на 1ви кат. Греењето е регулирано со елект...
Ref. GG 921
1 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Business space for RENT in Center /Дел...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 2000 € Area 188 m²

We offer business premises for rent located in Centar in a new building with elevator. It is on mezzanine and has 188m2 distributed in 7 offices, 2 tea kitchens and 4 toilets (male / female). The hei...
Ref. GG 901
165 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Во најубавиот дел во Скопје, Дебар Маа...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 300 € Area 67 m²

Во најубавиот дел во Скопје, Дебар Маало и во непосредна близина на Градежен Факултет на тивка и непрометна улица се издава деловен простор. Просторот е со големина од 67м2 и има дворно место од 15 м2...
Ref. GG 900
75 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Се издава Деловен Простор кај Рампа...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
To rent: 380 € Area 65 m²

Деловниот простор се издава наместен на супер локација за канцелариско работење.На одалеченост на само пет минути пешки од центарот на градот.Во непосредна плизина ви се банки и останати институции за...
Ref. GG 870
105 Views
Agent
Slavoljub Lukikj
CENTURY 21 GG's Point
072253582
Property

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ВО ЦЕНТ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 980 € Area 147 m²

Деловен простор за изнајмување во центар, на Партизанска. Распространет на квадратура од 150 м2 се состои од приемен дел, 2 помали канцеларии и 1 голема канцеларија со сопствен тоалет и двоен влез, ку...
Ref. GG 853
108 Views
Agent
Mia Ivana Mitrovska
CENTURY 21 GG's Point
+389 72 253 732
Property

Деловен простор

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1648 € Area m²

Во строгиот центар на градот, Ви нудиме канцелариско-деловен простор. На 206м2 просторот располага со 9 засебни канцеларии и два засебни тоалета како и чајна кујна.По желба на закупците просторот мож...
Ref. GG 818
144 Views
Agent
Mia Ivana Mitrovska
CENTURY 21 GG's Point
+389 72 253 732
Property

Деловен простор во Бизнис центар, во Ц...

Skopje › Skopje
To rent: 2700 € Area m²

Century 21 Ви ја нуди можноста за работа во бизнис-деловно окпкружување. Овој деловен простор располага со комодитет од 270м2, простор кој во моментов е океански тип, но може да биде преуреден соглас...
Ref. GG 788
194 Views
Agent
Maria Chapragoska
CENTURY 21 GG's Point
072254084
Property

Понуда за Закуп на Деловен Простор...

Skopje › Skopje
To rent: Area m²

Деловниот простор е лоциран во Ми Да комплексот и е согласно стандардите и комфорот на современото деловно работење. На површина од 116м2, овој простор располага со океан стил отворен простор со можно...
Ref. GG 752
469 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на канцелариски простор за ИЗДА...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 350 € Area 61 m²

Нудиме опремен канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ во Центар. Деловниот простор располага со 61 м2 и има приемен дел , две канцеларии, посебна мини кујна , тоалет, безбедносен аларм и домофон. Просторот ...
Ref. GG 712
370 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор под закуп во самиот це...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1300 € Area 130 m²

Деловен простор под закуп во самиот центар на градот во близина на Полициската станица БЕКО. Распространет со квадратура од 130 м2 + дополнителни 30 м2 наменети за дополнителни сервисни простории. П...
Ref. GG 709
391 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje
For sale: 168000 € Area 110 m²

Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за ПРОДАЖБА на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка ок...
Ref. GG 700
698 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Office / Practice 8 Rooms

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 2200 € Area 220 m²

Нудиме деловен простор за изнајмување лоциран во строг Центар со директен пристап на ул. Македонија. Деловниот простор е со вкупна површина од 220м2 на 2ри кат во деловна зграда со лифт и сопствен пар...
Ref. GG 646
329 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор под закуп во најубавио...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area 105 m²

Деловен простор под закуп во најубавиот дел од градот - Градскиот парк. Одлична можност да ги префрлите вашите канцеларии, да работите во пријатна атмосфера и да бидете близу сите случувања во градот...
Ref. GG 625
517 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

New office space to LET

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area m²

New office space for RENT in Center with direct access from square Jadran. The office GLA is 170 m2 located on the 6th floor in an office building with an elevator. It consists of an reception area, 6...
Ref. GG 579
1912 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на канцелариски простории за ИЗ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 77 m²

Нудиме опремен канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ во Центар. Деловниот простор располага со 77 м2 и има две канцеларии, кои по можност може и да се поделат на три, мини кујна, тераса , безбедносен алар...
Ref. GG 575
375 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Одлично место за да ги префрлите вашит...

Skopje › Skopje › Kapishtec
To rent: 350 € Area 41 m²

Одлично место за да ги префрлите вашите канцеларии во центарот на градот. Неопремен деловен простор од 41 м2 блиску до поранешното Бенетон Кафе. Работниот простор е од отворен тип со можност за прег...
Ref. GG 572
313 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 146820 € Area 112 m²

Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за купување на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка око...
Ref. GG 511
963 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Аеродро...

Skopje › Skopje › Aerodrom
For sale: 141000 € Area 141 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА лоциран во Аеродром оддалечен 10 мин од Центар. Објектот има самостоен влез и се наоѓа на мезанин. Располага со 141м2 површина на која се рапределени 5 канцеларии, п...
Ref. GG 510
841 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за продажба на одлична...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 51 m²

Деловен простор за продажба на одлична локација. Сместен во строгиот центар на градот до Собранието на РМ, ви нуди брз пристап до сите главни институции кои се наоѓаат во нашиот град. Целокупниот пр...
Ref. GG 497
635 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Издаваме деловен (канцелариски) просто...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 1000 € Area 113 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади основно училиште Песталоци на улица Коле Неделковски. Целокупниот простор опфаќа 113 m2 на три поделени нивоа во кој се сместени 6 различни канцеларии со...
Ref. GG 445
3299 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Деловен (канцелариски) простор позади ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 142 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади Рамстор Мол на улица Јордан Мијалков. Главниот океански простор опфаќа околу 60 метри квадратни има место за минимум 6 работни позиции плус пулт за фрон...
Ref. GG 413
681 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

An offer for an Office/Practice for RE...

Skopje › Skopje › Bunjakovec
To rent: 390 € Area 70 m²

We are offering an apartment for RENT for an office or practice, an excellent opportunity for your business. The apartment is located near Bunjakovec, a 5-10 minutes walk from Skopje main square. The ...
Ref. GG 409
1233 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Office space for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1300 € Area m²

We offer beautiful empty apartment for office use in Center. It is located nearby Universal Hall, excellent location with a great view , shopping mall, super-markets and transport links just minutes ...
Ref. GG 289
702 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ВО ГРАД...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 300 € Area 30 m²

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар,Градски ѕид.Деловниот простор е лоциран на мезанин во станбено-деловна зграда од 6 спрата.Просторот е со големина од 30м2 со сопствен тоалет, а во договор со с...
Ref. GG 272
589 Views
Agent
Maria Chapragoska
CENTURY 21 GG's Point
072254084