Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 192500 € Area m²

Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 2ри кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина ...
Ref. GG 1305
363 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

1 bedroom apartment in Center for Rent...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 320 € Area 60 m²

A 1 bedroom contemporary furnished apartment, located in the Center across from Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located in a five story building - on the ...
Ref. GG 1304
46 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Празен стан за канцелариско работење в...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 700 € Area m²

Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана...
Ref. GG 1299
25 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за изнајмување во Деба...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 400 € Area 41 m²

Понуда на мултифункционален деловен простор во Центар - Дебар Маало, со пристап од Бул. Партизански Одреди и Ул. Аминта Трети. Со квадратура од 41м2 деловниот простор располага со 1 отворена просториј...
Ref. GG 1298
188 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцелариски деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 650 € Area 100 m²

Понуда на деловен простор наменет за канцеларија во Центар - спроти Соборен Храм, со пристап од Бул. Климент Охридски. Со квадратура од 100 м2 , деловниот простор располага со 3 отворени простории кои...
Ref. GG 1297
68 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Канцелариски деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 300 € Area 38 m²

Понуда на деловен простор наменет за канцеларија во Центар - спроти Соборен Храм, со пристап од Бул. Климент Охридски. Со квадратура од 38м2 деловниот простор располага со 1 отворена просторија, 1 то...
Ref. GG 1296
59 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Office space for SALE in Center

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 390000 € Area 274 m²

Office space for SALE in Center with direct access from Bul.Partizanski Odredi located in Bunjakovec. The office is 274 m2 located on the mezzanine. It consists of an reception area on the ground flo...
Ref. GG 1293
57 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

We are offering an apartment which wou...

Skopje › Skopje › Kapishtec
To rent: 450 € Area 102 m²

We are offering an apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in Kapistec area, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the...
Ref. GG 1292
76 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Karposh
To rent: 400 € Area m²

Нудиме празен канцелариски простор во Карпош 3 , комплекс Сити Гарден, лоциран на 1ви кат во нова зграда. Просторот располага со три простории, бања плус гостински тоалет и гаражно место. Просторот ...
Ref. GG 1291
65 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор наменет за канцеларија...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 28 m²

Деловен простор наменет за канцеларија во Центар - до Гимназија Јосип Броз Тито на приземје. Деловниот простор се состои од 1 мултифункционална просторија и 1 тоалет кој што не е во истата просторија....
Ref. GG 1289
47 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нудиме деловен простор за изнајмување ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1200 € Area 96 m²

Нудиме деловен простор за изнајмување лоциран во строг Центар со директен пристап на плоштадот (делот кај Ибни Пајко). Деловниот простор е со вкупна површина од 96м2 на приземје во деловна зграда Ибни...
Ref. GG 1288
82 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан за продажба во Козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
For sale: 88000 € Area 77 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Козле во близина на Веро-Тафталиџе. Станот се наоѓа на 1-ви кат од вкупно 4 во зграда изградена 2008 година . Квадратурата од 77 м2 е распределена на простран дневен...
Ref. GG 1287
162 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
For sale: Area 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 2 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1285
170 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
For sale: Area 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 1 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1284
122 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Luxurious 3 bedroom duplex on Mt. Vodn...

Skopje › Skopje › Crniche
To rent: 900 € Area 102 m²

We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity on Vodno, a neighborhood mainly inhabited by the expat community. This re...
Ref. GG 1283
203 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан за продажба во Тафталиџе 1...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 98000 € Area m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Тафталиџе 1 во близина на Нова Гимназија. Станот се наоѓа на 8 ми кат од вкупно 9 во нова зграда со лифт. Квадратурата од 93м2 е распределена на простран дневен прес...
Ref. GG 1280
2711 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Apartment for rent in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area m²

Exclusive 3 Bedroom Apartment for Rent in the Center of the City. Bright south facing living room, open plan kitchen with a dining room, 3 bedrooms, 2 bathrooms and 1 toilet. The property features com...
Ref. GG 1279
40 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за Продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 80000 € Area m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за продажба.Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 60 м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија /дневен престој, со кујна и балк...
Ref. GG 1278
3752 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 180000 € Area m²

Се нуди на проджба празен стан во нова зграда во Центар. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 распоредени на една пространа отворена просторија / дневен престој, со кујна и балкон о...
Ref. GG 1277
136 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

New 1 bedroom apartment in Cevahir Sky...

Skopje › Skopje › Aerodrom
To rent: 330 € Area 54 m²

Modernly furnished apartment which would be an excellent opportunity for RENT. The apartment is located in Aerodrom - precisely in the Cevahir Sky City complex . The apartment is on the third floor. T...
Ref. GG 1276
154 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

A 107m2 apartment for rent in Crniche....

Skopje › Skopje › Crniche
To rent: 390 € Area 107 m²

A 107m2 apartment for rent in Crniche. The apartment features 3 bedrooms, a spacious living room, a naturally ventilated kitchen, a dining room and 2 bathrooms. Located on the 4 floor, it also has two...
Ref. GG 1273
125 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Lavish Villa in Bardovci for RENT

Skopje › Skopje › Bardovci
To rent: Area 305 m²

A lavish contemporary style villa in Bardovci for RENT. A two-storey villa surrounded by garden of approx. 1.550 sq. m. as well as auxiliary premises. The villa shares a joint access from the main gat...
Ref. GG 1271
25 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

Автомобилска Работилница на ПРОДАЖБА...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
For sale: 551100 € Area 816 m²

Автомобилска Работилница од 816м2 на ПРОДАЖБА. Лоцирана во идустриската зана во Кисела Вода, втора линија на бул. Борис Трајковски. Имотот е организиран на 1,100м2 гиз при што е поделен во три независ...
Ref. GG 1269
118 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

Стан за продажба во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 56000 € Area 40 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Дебар Маало во понова зграда. Станот е на високо приземје со површина од 40м2 , сопствено паркинг место и приватен двор на користење на сопственикот на станот. Имо...
Ref. GG 1266
3827 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077