Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар
750.00€

Property Description
Нудиме локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот располага со 70м2 распределени на две нивоа, голем излог и тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон систем Armstrong, сопствено парно и клима инвертер. Локалот е во нова станбено-деловна зграда.
Property details
 • Reference: GG 1149
 • Status : Used
 • Gross area : 70 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 70 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 5991
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments