Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 101600 € Area 75 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Центар до универзална сала. Станот се наоѓа на 5ти кат со вкупно 6 во зграда со лифт.Располага со 80м2 распределени на дневен престој со кујна , две спални соби, ба...
Ref. GG 1156
8377 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ИЗНАЈМУВAЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 74 m²

Нудиме локал за изнајмување лоциран во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот е на приземје со два влеза и еден излез на задниот дел од објектот. Располага со 74м2 отворен...
Ref. GG 1153
6011 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area 70 m²

Нудиме локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот располага со 70м2 распределени на две нивоа, голем излог и тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон с...
Ref. GG 1149
6252 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Kapishtec

Skopje › Skopje › Kapishtec
To rent: 270 € Area 40 m²

We offer apartment for rent located in Kapishtec. The apartment is completely refurbished and fully furnished with new modern furniture. In 40m2 there are one living room, one bedroom and bathroom. I...
Ref. GG 1143
4541 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Debar Maalo

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area m²

An offer for a modern and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Debar Maalo, the most popular place in the Center of Skopje. The apartment c...
Ref. GG 1140
3580 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Карпош 3...

Skopje › Skopje › Karposh 3
To rent: Area 168 m²

Одлична можност за Вашата нова инвестиција.Понуда на локал на приземје лоциран во Карпош 3 веднаш спроти Лептокарија. Локалот располага со вкупна површина од 168м2 отворен простор со два тоалета и д...
Ref. GG 1068
6302 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 60 m²

Modernly furnished, the apartment is located in Center , close to the Central park.The apartment is on the third floor with south orientation. It consists of a spacious living room with a dining area...
Ref. GG 1054
4227 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
For sale: 270000 € Area 135 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Дебар Маало во нова зграда. Локалот се наоѓа на приземје и располага со 135 м2 отворен простор со директен пристап од улица , голем излог и тоалет. Локалот има вис...
Ref. GG 999
7577 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 77500 € Area 62 m²

Нудиме стан за ПРОДАЖБА лоциран во Центар. Станот се наоѓа на 5ти кат од вкупно 6 ката во понова зграда со лифт. Располага со 62 м2 кои се распределени на дневна соба со трпезарија и кујна , две спалн...
Ref. GG 997
9560 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 146820 € Area 112 m²

Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за купување на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка око...
Ref. GG 511
8234 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Деловен Простор

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 10 € Area 300 m²

Се издава деловен простор од 300 м2 во склоп на бизнис центар. Бизнис центарот е целосно опремен со паркинг простор, обезбедување, ресторан со кафетерија исупермаркет. Секој кат во зградата има 4 нез...
Ref. GG 387
6614 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Канцелариски простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 124 m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за канцелариско работење. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија со кујна и балкон...
Ref. GG 277
3876 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Празен стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 300 € Area 66 m²

Се нуди празен стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап на булевар Партизански Одреди. Станот е лоциран во нова невселувана зграда на 5ти кат од 7 со лифт. Станот е јужно ориентиран, светол и...
Ref. GG 263
5660 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

New apartment for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 400 € Area 52 m²

New apartment for rent in a Center located in a residential new building with direct access to the Partizanski Odredi. The apartment is 53m2 on the 1st floor in a building with an elevator. It has liv...
Ref. GG 231
6945 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Деловен простор за ИЗДАВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area 79 m²

Нудиме деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар . Деловниот простор е лоциран на 2ри кат во нова зграда со лифт и располага со 79м2 со 4 простории, 2 тоалета и чајна кујна. Просторот е климатизиран и ...
Ref. GG 210
5924 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Деловен простор за издавање во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 450 € Area 88 m²

Нудиме деловен простор-канцеларија за изнајмување во Центар. Просторот располага со 88м2 ( 4 простории, чајна опремена кујна и два тоалета) и се наоѓа на високо приземје. Паркинг обезбеден пред самата...
Ref. GG 123
6016 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан од 120м2 на ПРОДАЖБА лоциран поре...

Skopje › Skopje › Vodno
For sale: 138000 € Area m²

Нудиме стан на ПРОДАЖБА од 120м2 лоциран на Водно. Станот е на 1ви кат од станбена зграда во употреба од 2012та година. Станот располага со дневен престој со директен пристап на балкон, со трпезарија ...
Ref. GG 101
6585 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk