Локал за ИЗНАЈМУВAЊЕ во Центар
Price upon request

Property Description
Нудиме локал за изнајмување лоциран во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот е на приземје со два влеза и еден излез на задниот дел од објектот. Располага со 74м2 отворен простор и еден тоалет. Подот е со керамички плочки, плафон систем Armstrong, сопствено парно и клима. Локалот е во нова станбено-деловна зграда.
Property details
 • Reference: GG 1153
 • Status : Used
 • Gross area : 74 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 74 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : Price upon request
 • Address : Partizanski Odredi
 • Mortgage :
 • Views : 5913
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments