Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Карпош 3
Price upon request

Property Description
Одлична можност за Вашата нова инвестиција.Понуда на локал на приземје лоциран во Карпош 3 веднаш спроти Лептокарија. Локалот располага со вкупна површина од 168м2 отворен простор со два тоалета и два влеза со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Греењето во локалот е со централно парно, а ладењето е со клими. Локалот е вселив од 15.08.2018г.
Property details
 • Reference: GG 1068
 • Status : Used
 • Gross area : 168 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Karposh 3
 • Interior Area : 168 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : Price upon request
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 6186
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments