Канцелариски простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар
Price upon request

Property Description
Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за канцелариско работење. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија со кујна и балкон ориентирани јужно, гостински тоалет, 4 посебни простории (канцеларии) и две бањи. Станот е климатизиран а греењето е на сопствено парно на струја.Во непосредна близина на просторот се наоѓаат банки, супер маркети, катна гаража, ресторани и други објекти кои што можат да понудат удобности како на клиентите така и на вработените.
Property details
 • Reference: GG 277
 • Status : Used
 • Gross area : 135 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 124 m²
 • Rooms : 4
 • Price/m2 : Price upon request
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 3806
 • Floor : 4
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments