Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар
146 820.00€

Property Description
Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за купување на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка околина опкружена со зелен појас. Деловниот простор се наоѓа на 1ви кат во стамбено-деловен објект со лифт. Површината од 123м2 дава можност за удобност во работењето како и можност за посакувана адаптација од страна на новиот сопственик според сопствени потреби. Лоциран во најубавиот дел од Центар на потенцијалниот купувач му ја нуди можноста за уживање во најубавите урбани кафулиња, ресторани, хотел и спа центар и се ова во еден нов и модерен објект. Цената на деловниот простор е без пресметан 18% ДДВ.
Property details
 • Reference: GG 511
 • Status : New
 • Gross area : 123 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 112 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : 1 193.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 8112
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments