Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

A brand new 3 bedroom apartment in Cit...

Skopje › Skopje › Karposh 3
To rent: 800 € Area 106 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1352
4542 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Деловен Простор за ЗАКУП во Строгиот Ц...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1000 € Area 75 m²

Деловен простор за ЗАКУП во Скопје-Центар на крстосницата бул. Партизански Одреди и Климент Охдридски. Деловниот простор е во површина од 75м2 распределени на две нивоа, приземје 35м2 и 1 спрат 40м2. ...
Ref. GG 1321
4609 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 600 € Area 102 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ....
Ref. GG 1315
4108 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Цент...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 300 € Area 51 m²

Деловен простор со излог за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар - во близина на Грчка Амбасада. Деловниот простор располага со квадратура од 51м2 и се состои од 1 просторија од отворен тип и 1 тоалет. Греењето и ла...
Ref. GG 1313
6435 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

1 bedroom apartment in Center for Rent...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 300 € Area 60 m²

A 1 bedroom contemporary furnished apartment, located in the Center across from Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located in a five story building - on the ...
Ref. GG 1304
4679 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for Rent in the Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 400 € Area 80 m²

An apartment for rent in the Center - across from Ramstore mall. The apartment is on the fifth floor of a new building. It consists of a spacious living room with a dining area, a connected kitchen, 2...
Ref. GG 1303
4076 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Канцелариски простор за издавање компл...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 670 € Area 90 m²

Ви препорачуваме интересен канцелариски простор, наменет за компании кои ценат просторен, позитивен, модерен работен простор со многу дневна светлина, голем балкон, наоѓајќи се во Централното градско ...
Ref. GG 1231
5882 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern 2 bedroom apartment for RENT in...

Skopje › Skopje › Karposh
To rent: 500 € Area 79 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1208
4949 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern apartment in Center with all bi...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 650 € Area 70 m²

Available from 05.06.2019 A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo - next to the Central park , the most...
Ref. GG 1176
4125 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ИЗНАЈМУВAЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 74 m²

Нудиме локал за изнајмување лоциран во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот е на приземје со два влеза и еден излез на задниот дел од објектот. Располага со 74м2 отворен...
Ref. GG 1153
6077 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area 70 m²

Нудиме локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот располага со 70м2 распределени на две нивоа, голем излог и тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон с...
Ref. GG 1149
6321 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Office space for RENT!!!

Skopje › Skopje › Aerodrom
To rent: 150 € Area 27 m²

Office space for RENT, located only 1000m from city center!...
Ref. dom 54
7119 Views
Agent
Stefan Ivanovski
CENTURY 21 DOM
072253797

Property

Apartment FOR RENT in Kapishtec

Skopje › Skopje › Kapishtec
To rent: 270 € Area 40 m²

We offer apartment for rent located in Kapishtec. The apartment is completely refurbished and fully furnished with new modern furniture. In 40m2 there are one living room, one bedroom and bathroom. I...
Ref. GG 1143
4588 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Debar Maalo

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area m²

An offer for a modern and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Debar Maalo, the most popular place in the Center of Skopje. The apartment c...
Ref. GG 1140
3609 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Unique and brand new studio apartment ...

Skopje › Skopje › Karposh
To rent: Area 48 m²

"City Tower" is located next to the largest mall in Skopje - City Mall , directly looking towards the Vodno Mountain. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-t...
Ref. GG 1131
5974 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern 1 bedroom apartment in the Cent...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 350 € Area 60 m²

Modernly furnished apartment which would be an excellent opportunity for RENT. The apartment is located in Center - 2 minute walk from the Main Square. The apartment is on the second floor. The apartm...
Ref. GG 1120
4728 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

A modern 2+1 new аpartment in Center f...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 400 € Area 66 m²

A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment i...
Ref. GG 1112
6488 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Карпош 3...

Skopje › Skopje › Karposh 3
To rent: Area 168 m²

Одлична можност за Вашата нова инвестиција.Понуда на локал на приземје лоциран во Карпош 3 веднаш спроти Лептокарија. Локалот располага со вкупна површина од 168м2 отворен простор со два тоалета и д...
Ref. GG 1068
6374 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

A 4 bedroom house for RENT in Bardovci...

Skopje › Skopje › Bardovci
To rent: Area 200 m²

A spacious 4 bedroom house for Rent in Bardovci. With a total of 200 sq.m interior area the house is laid out on 2 floors. The ground floor consists of a spacious living and dining area with a connect...
Ref. GG 1062
8562 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 60 m²

Modernly furnished, the apartment is located in Center , close to the Central park.The apartment is on the third floor with south orientation. It consists of a spacious living room with a dining area...
Ref. GG 1054
4260 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

A luxurious 3 bedroom apartment with a...

Skopje › Skopje › Crniche
To rent: 1100 € Area 124 m²

We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Crniche, a neighborhood on Vodno Hill. This residence is a five-story ...
Ref. GG 1046
4546 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
For sale: 270000 € Area 135 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Дебар Маало во нова зграда. Локалот се наоѓа на приземје и располага со 135 м2 отворен простор со директен пристап од улица , голем излог и тоалет. Локалот има вис...
Ref. GG 999
7678 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

ГАРСОЊЕРА ВО ЦЕНТАР...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 160 € Area 28 m²

Издаваме нова невслувана гарсоњера во Центар во нова зграда. Гарсоњерата е опремена со нов мебел и се наоѓа во зграда со лифт. Гарсоњерата е веднаш вселива и се издава со озбезбедено паркинг место....
Ref. GG 936
7315 Views
Agent
Century 21 DOM
CENTURY 21 DOM
02 3071 003
dom@cp2m.mk
Property

A 2 bedroom apartment for RENT in Deba...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 500 € Area 76 m²

We are offering an apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the t...
Ref. GG 759
4549 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk