Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор
600.00€

Property Description
Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ. Зградата е осигурана со кодиран клуч и се наоѓа веднаш спроти Соборна Црква.
Property details
 • Reference: GG 1315
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Debar Maalo
 • Interior Area : 102 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 3974
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments