Канцелариски простор за издавање комплетно опремен
670.00€

Property Description
Ви препорачуваме интересен канцелариски простор, наменет за компании кои ценат просторен, позитивен, модерен работен простор со многу дневна светлина, голем балкон, наоѓајќи се во Централното градско подрачје каде има многу дополнителни удобности како банки, ресторани, кафетерии и места за храна. Целосно нов канцелариски простор , лоциран на Булевар Партизански Одреди, со оддалеченост од само 700м од Центарот на градот, со прекрасен поглед кон Водно. Канцеларискиот простор е 90м2 кој се состои од еден простран дел од 40-45м2, други 2 одделени канцеларии, опремен кујнски простор, 1 простран балкон , 2 ходника. Канцелариите се опремени со модерен и професионален ентериер кој вклучува практичен и колоритен мебел,голем екран каде ентериерот е базиран на архитектонски дизајн. Греењето е приклучено на централно градско греење, додека разладувањето е со клима уред. Паркингот е регулиран.
Property details
 • Reference: GG 1231
 • Status : New
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 90 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 5742
 • Floor : 5
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments