Деловен Простор за ЗАКУП во Строгиот Центар на Скопје
1 000.00€

Property Description
Деловен простор за ЗАКУП во Скопје-Центар на крстосницата бул. Партизански Одреди и Климент Охдридски. Деловниот простор е во површина од 75м2 распределени на две нивоа, приземје 35м2 и 1 спрат 40м2. Во просторот има еден тоалет лоциран на 1виот спрат, но има довод за вода и одвод на приземјето, наменети за чајна кујна или пак шанк. Деловниот простор е лоциран со директен пристап од бул. Партизански Одреди, и позиционирањето на истиот овозможува одлична прегледност на вашиот бизнис.
Property details
 • Reference: GG 1321
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 75 m²
 • Rooms : 2
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 4608
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments