Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Aтрактивен Луксузен Административен Де...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1000 € Area 80 m²

Aтрактивен Луксузен Административен Деловен Простор од 80м2 во центар на Одлична локација "Бизнис Центар Луна", на Корнер спроти Соборен Храм Св. Климент Охридски. Две помали и една поголема канцелар...
Ref. GG 1065
553 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Apartment for RENT

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area m²

We are offering an apartment for RENT for an office, an excellent opportunity for your business. The apartment is located in the Center of the city, only few feet walk from Skopje main square. The ap...
Ref. GG 1002
315 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

A 3 room office space for SALE in Park...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 139900 € Area 112 m²

A brand new office space located in the prominent complex Park Residence. Stationed besides the city quay, with an open view of the Vardar river , it is located on the first floor, where there are man...
Ref. GG 968
580 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Аn office space for RENT in Debar Maal...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 800 € Area 98 m²

A ground floor office space for rent in the center of Skopje, suitable for an office or administrative work. The office space is located in a new commercial and residential building. The office space ...
Ref. GG 966
232 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Аеро...

Skopje › Skopje › Aerodrom
To rent: 500 € Area 120 m²

Нудиме деловен простор за ЗАКУП лоциран во Аеродром оддалечен 10 мин од Центар. Објектот има самостоен влез и се наоѓа на мезанин. Располага со 120м2 површина на која се рапределени 4 канцеларии, помо...
Ref. GG 965
218 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за канцелариско работење во Цента...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 800 € Area m²

Празен стан за изнајмување во центар, на Рекорд. Распространет на квадратура од 108 м2 се состои од 6 простории ,кујна и два тоалета. Просторот е лоциран на 1ви кат. Греењето е регулирано со електричн...
Ref. GG 921
495 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Во најубавиот дел во Скопје, Дебар Маа...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 300 € Area 67 m²

Во најубавиот дел во Скопје, Дебар Маало и во непосредна близина на Градежен Факултет на тивка и непрометна улица се издава деловен простор. Просторот е со големина од 67м2 и има дворно место од 15 м2...
Ref. GG 900
378 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Се Издава Лукзузен Кабинет...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
To rent: 500 € Area 34 m²

Кабинетот се изадава комлетно опремен. Целокупниот инвентар во самиот кабинет почнувајќи од подови,расвета,гарнитурита за седење како и работната маса се од реномирани светски брендови.Идеален простор...
Ref. GG 872
128 Views
Agent
Anton Lazareski
CENTURY 21 DOM
072 254 084
Property

Се издава Деловен Простор кај Рампа...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
To rent: 380 € Area 65 m²

Деловниот простор се издава наместен на супер локација за канцелариско работење.На одалеченост на само пет минути пешки од центарот на градот.Во непосредна плизина ви се банки и останати институции за...
Ref. GG 870
371 Views
Agent
Anton Lazareski
CENTURY 21 DOM
072 254 084
Property

Деловен простор

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1648 € Area m²

Во строгиот центар на градот, Ви нудиме канцелариско-деловен простор. На 206м2 просторот располага со 9 засебни канцеларии и два засебни тоалета како и чајна кујна.По желба на закупците просторот мож...
Ref. GG 818
380 Views
Agent
Erkin Idriz
CENTURY 21 DOM
00389 70 388 360
Property

Понуда за Закуп на Деловен Простор...

Skopje › Skopje
To rent: Area m²

Деловниот простор е лоциран во Ми Да комплексот и е согласно стандардите и комфорот на современото деловно работење. На површина од 116м2, овој простор располага со океан стил отворен простор со можно...
Ref. GG 752
801 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на канцелариски простор за ИЗДА...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 350 € Area 61 m²

Нудиме опремен канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ во Центар. Деловниот простор располага со 61 м2 и има приемен дел , две канцеларии, посебна мини кујна , тоалет, безбедносен аларм и домофон. Просторот ...
Ref. GG 712
688 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Office / Practice 8 Rooms

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 2200 € Area 220 m²

Нудиме деловен простор за изнајмување лоциран во строг Центар со директен пристап на ул. Македонија. Деловниот простор е со вкупна површина од 220м2 на 2ри кат во деловна зграда со лифт и сопствен пар...
Ref. GG 646
706 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

New office space to LET

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area m²

New office space for RENT in Center with direct access from square Jadran. The office GLA is 170 m2 located on the 6th floor in an office building with an elevator. It consists of an reception area, 6...
Ref. GG 579
2330 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на канцелариски простории за ИЗ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 77 m²

Нудиме опремен канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ во Центар. Деловниот простор располага со 77 м2 и има две канцеларии, кои по можност може и да се поделат на три, мини кујна, тераса , безбедносен алар...
Ref. GG 575
642 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 146820 € Area 112 m²

Компанијата C21 GG's Point Ви нуди можност за купување на нов деловен простор лоциран во Центар (Градски Парк). Локацијата ја нуди удобноста за деловно работење во Центар но сепак во мирна и тивка око...
Ref. GG 511
1347 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Аеродро...

Skopje › Skopje › Aerodrom
For sale: 96000 € Area 120 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА лоциран во Аеродром оддалечен 10 мин од Центар. Објектот има самостоен влез и се наоѓа на мезанин. Располага со 120м2 површина на која се рапределени 4 канцеларии, п...
Ref. GG 510
1214 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за продажба на одлична...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 51 m²

Деловен простор за продажба на одлична локација. Сместен во строгиот центар на градот до Собранието на РМ, ви нуди брз пристап до сите главни институции кои се наоѓаат во нашиот град. Целокупниот пр...
Ref. GG 497
933 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Издаваме деловен (канцелариски) просто...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 1000 € Area 113 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади основно училиште Песталоци на улица Коле Неделковски. Целокупниот простор опфаќа 113 m2 на три поделени нивоа во кој се сместени 6 различни канцеларии со...
Ref. GG 445
3685 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Деловен (канцелариски) простор позади ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 142 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади Рамстор Мол на улица Јордан Мијалков. Главниот океански простор опфаќа околу 60 метри квадратни има место за минимум 6 работни позиции плус пулт за фрон...
Ref. GG 413
975 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

An offer for an Office/Practice for RE...

Skopje › Skopje › Bunjakovec
To rent: 390 € Area 70 m²

We are offering an apartment for RENT for an office or practice, an excellent opportunity for your business. The apartment is located near Bunjakovec, a 5-10 minutes walk from Skopje main square. The ...
Ref. GG 409
1708 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен Простор

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 10 € Area 300 m²

Се издава деловен простор од 300 м2 во склоп на бизнис центар. Бизнис центарот е целосно опремен со паркинг простор, обезбедување, ресторан со кафетерија исупермаркет. Секој кат во зградата има 4 нез...
Ref. GG 387
802 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Office space for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1300 € Area m²

We offer beautiful empty apartment for office use in Center. It is located nearby Universal Hall, excellent location with a great view , shopping mall, super-markets and transport links just minutes ...
Ref. GG 289
1208 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за ЗАКУП за користење како делове...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 320 € Area 61 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор.Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 61м2 , со две работни простории, една кујна, два тоалети, ориентација спрем...
Ref. GG 240
571 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077