Деловен Простор
10.00€

Property Description
Се издава деловен простор од 300 м2 во склоп на бизнис центар. Бизнис центарот е целосно опремен со паркинг простор, обезбедување, ресторан со кафетерија исупермаркет. Секој кат во зградата има 4 независни единици за вентилација кои обезбедуваат третиран протокот на воздух (филтрирање, ладење и греење). Во целата зграда е инсталиран систем на прскалки за гаснење пожар, детектирање на чад и Јаглеродмоноксид. Систем за осветлување и заштита. Во цената за издавање се вклучени сите тековни месечни трошоци.
Property details
 • Reference: GG 387
 • Status : Used
 • Gross area : 300 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 300 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 5459
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments