Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

A brand new 3 bedroom apartment in Cit...

Skopje › Skopje › Karposh 3
За закуп: 800 € Квадратура 106 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1352
3 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Contemporary 4 bedroom apartment in De...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 500 € Квадратура m²

A spacious duplex apartment which would be an excellent opportunity for RENT. The apartment is located in Center - Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located...
Ref. GG 1348
25 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

State of the art house for rent

Skopje › Skopje › Dolno Sonje
За закуп: 2500 € Квадратура 220 m²

A brand new contemporary house for rent. Built in 2017, the house is located in Sonje - 10 km from the center of the city. The house is situated on 2 floors + basement and an immense 800 sq.m yard are...
Ref. GG 1339
65 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Contemporary 1 bedroom apartment in th...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 380 € Квадратура 60 m²

Available from 15.12.2019. A brand new contemporary apartment for rent in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located on the fourth floor in the prominent Aur...
Ref. GG 1336
82 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

2+1 Office Space in CENTRAL BUSINESS D...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 530 € Квадратура 70 m²

An office space located in the prominent Central Business District area - 100 m2 from the Main Square. Stationed on 2 main boulevards, with open city view , it is located on the third floor, where the...
Ref. GG 1329
210 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

2+1 Office space in Central Business D...

Skopje › Skopje
За закуп: 580 € Квадратура 70 m²

An office space located in the prominent Central Business District area - 100 m2 from the Main Square. Stationed on 2 main boulevards, with open city view , it is located on the fourth floor, where th...
Ref. GG 1328
99 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Fascinating and Brand new apartment in...

Skopje › Skopje › Vodno
За закуп: 1200 € Квадратура 136 m²

A brand new 2 story duplex with fascinating panoramic views of Skopje. Located on Mt. Vodno in the residential area which is easily accessible by a short drive to the central business district and Sko...
Ref. GG 1326
291 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Panorama Residence Vodno with pool

Skopje › Skopje › Vodno
За продажба: Квадратура 188 m²

An uplifting sense of space, privacy and functionality are all hallmarks of this apartment. A unique 188 sq.m apartment with a pool in the distinctive Panorama Residence Vodno. The apartment consists...
Ref. GG 1324
375 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен Простор за ЗАКУП во Строгиот Ц...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 1000 € Квадратура 75 m²

Деловен простор за ЗАКУП во Скопје-Центар на крстосницата бул. Партизански Одреди и Климент Охдридски. Деловниот простор е во површина од 75м2 распределени на две нивоа, приземје 35м2 и 1 спрат 40м2. ...
Ref. GG 1321
208 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Modern apartment for rent near central...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 450 € Квадратура 70 m²

A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo - next to the Central park , the most popular part in the cente...
Ref. GG 1318
166 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

2 bedroom apartment in debar maalo

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 350 € Квадратура 60 m²

An apartment for rent in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the ground floor with it's own private balcony/yard. It consists of a spacious living room with...
Ref. GG 1317
166 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 600 € Квадратура 102 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ....
Ref. GG 1315
123 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

луксузен стан за продажба во козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
За продажба: Квадратура 68 m²

Понуда на луксузно ентериерно обработен стан во нова зграда на локација Козле. Зградата се состои од 4 ката со поздемна гаража. Со површина од 68м2, станот располага со комфорен дневен престој кој се ...
Ref. GG 1314
453 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Цент...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 51 m²

Деловен простор со излог за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар - во близина на Грчка Амбасада. Деловниот простор располага со квадратура од 51м2 и се состои од 1 просторија од отворен тип и 1 тоалет. Греењето и ла...
Ref. GG 1313
219 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

In the center of the city, we offer yo...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За закуп: 300 € Квадратура 51 m²

Available from 01.11.2019 8In the center of the city, we offer you a warm, comfort apartment for RENT. The apartment is located on the 10rd floor of 11 floors, in the building with elevator. In the ar...
Ref. GG 1308
280 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

1 bedroom apartment in Center for Rent...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 60 m²

A 1 bedroom contemporary furnished apartment, located in the Center across from Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located in a five story building - on the ...
Ref. GG 1304
278 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Apartment for Rent in the Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 80 m²

An apartment for rent in the Center - across from Ramstore mall. The apartment is on the fifth floor of a new building. It consists of a spacious living room with a dining area, a connected kitchen, 2...
Ref. GG 1303
40 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Празен стан за канцелариско работење в...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 700 € Квадратура m²

Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана...
Ref. GG 1299
238 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Канцелариски деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 38 m²

Понуда на деловен простор наменет за канцеларија во Центар - спроти Соборен Храм, со пристап од Бул. Климент Охридски. Со квадратура од 38м2 деловниот простор располага со 1 отворена просторија, 1 то...
Ref. GG 1296
346 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

We are offering an apartment which wou...

Skopje › Skopje › Kapishtec
За закуп: 450 € Квадратура 102 m²

We are offering an apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in Kapistec area, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the...
Ref. GG 1292
232 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: 400 € Квадратура m²

Нудиме празен канцелариски простор во Карпош 3 , комплекс Сити Гарден, лоциран на 1ви кат во нова зграда. Просторот располага со три простории, бања плус гостински тоалет и гаражно место. Просторот ...
Ref. GG 1291
272 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор наменет за канцеларија...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: Квадратура 28 m²

Деловен простор наменет за канцеларија во Центар - до Гимназија Јосип Броз Тито на приземје. Деловниот простор се состои од 1 мултифункционална просторија и 1 тоалет кој што не е во истата просторија....
Ref. GG 1289
236 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нудиме деловен простор за изнајмување ...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 1200 € Квадратура 96 m²

Нудиме деловен простор за изнајмување лоциран во строг Центар со директен пристап на плоштадот (делот кај Ибни Пајко). Деловниот простор е со вкупна површина од 96м2 на приземје во деловна зграда Ибни...
Ref. GG 1288
315 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Luxurious 3 bedroom duplex on Mt. Vodn...

Skopje › Skopje › Crniche
За закуп: Квадратура 102 m²

We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity on Vodno, a neighborhood mainly inhabited by the expat community. This re...
Ref. GG 1283
449 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153