Стан со 3 спални соби на ПРОДАЖБА во Дебар Маало.
Цена според барањата

Опис на имот
Понуда на стан за продажба во еминентна станбена зграда во Дебар Маало. Станот е на 4ти кат, од 104м2 корисна површина и располага со простран дневен престој, отворена кујна и трпезарија. Интимниот дел располага со 3 спални соби и 2 бањи, од кои едната се корисити и како гостински тоалет. Станот има сопствен систем за греење. Истиот се нуди на продажба намесетен со комплетно опремена кујна, плакари, мебел и електрични уреди. Зградата е завршена и е во употреба од 2014та година. Контролата за пристап во истата се врши преку мониторинг систем. Нашата понуда е ретка прилика за урбано домување во една од еминентните згради и локации во централното градско подрачје. Исто така, нашата понуда е добра прилика за инвестиција преку понуда за закуп на имот за кратко или пак долгорочен престој, од причина што нема дополнителни инвестиции за да се пласира на пазарот за недвижности. Имотот е слободен за посета од 01.06.2019.
Детали за имот
 • Референца: GG 5
 • Статус : Искористено
 • Целокупна квадратура : --- m²
 • Град : Skopje
 • Населено место : Debar Maalo
 • Внатрешна квадратура : 104 m²
 • Соби : 3
 • Цена/m2 : Цена според барањата
 • Адреса : ---
 • Хипотека :
 • Прегледи : 10043
 • Кат : 4
Функционалности
Контакт
Име*
Телефон*
Емаил*
Порака*

Агент

Darko Kostadinov
+389 2 3225 105
+389 71374423

Детали за агенцијата

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Локација
Симулатор
Сума
Време(Години)
Камата %
Месечна исплата Број на исплати
Вкупна камата Вкупно исплати