Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца

CENTURY 21 GG's Point

A service redefined, tailored just for YOU
За нас

Ние ве охрабруваме да живеат вашите соништа со обезбедување на сигурен сервис, да се освежи вашиот дух и да останат поврзани со вашиот свет со тоа што се со вас на секој чекор од патот за да вашиот нов дом. Дозволете ни да се биде дел од вашата нова приказна и сервис искуство редефинира, прилагодена само за тебе. CP2M - C21 основни вредности: 1. Ефикасна - Брзина на Стручната служба Дадени 2. кориснички ориентирана - да обезбеди сигурен сервис 3. ПОСВЕТЕНИ - Да се ​​постигне успех 4. КООПЕРАТИВНА - Со професионалната етика и стандарди 5. Текот - доверлив и почитувана RE Професионалци

Имот
Телефон :+389 2 3225 021
Мобилен телефон :+389 2 3225 021
Agency Location