Стан за ПРОДАЖБА во Аеродром
90 000.00€

Property Description
Понуда на стан за ПРОДАЖБА лоциран во Аеродром во близина на воен базен во зграда од 2013год градба. Станот е дуплекс 5 и 6ти кат од вкупно 7 ката. На 5тиот кат се распределени отворена дневна конектирана со кујна од масивно костен дрво со нови апарати кои се сеуште под гаранција, директен излез кон балкон и од дневната и од кујната како и еден гостински тоалет.Горниот кат е поврзан со внатрешни скали и на истиот се распределени 3 спални соби, балкон и една бања. Станот се продава со комплет опремена кујна со апарати.
Property details
 • Reference: GG 1061
 • Status : Used
 • Gross area : 84 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Aerodrom
 • Interior Area : 0 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 10203
 • Floor : 5
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Admin Century 21 GG's Point
072253603

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments