ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖБА во нас. Црниче.
80 000.00€

Property Description
ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖБА во нас. Црниче, во близина на Симпо со ориентација исток-југ. Станот поседува 76 м2 од кои 5м2 се во балкони. Нашата понуда е одлична прилика за домување на пешачко растојание до центарот на градот, а сепак непосредно до падините на планината Водно. Располага со една дневна соба, 2 спални, 2 бањи, 2 балкони, трпезарија со кујна. Греењето и ладењето се регулирани со фенкоилери и клима уреди. Во близина на локацијата има основно училиште, трговски центар, банки, пазар, маркети, аптека и автобуска станица. Во станот има наместено нова кујна, нови вградени плакари и аларми. Чист имотен лист и осигурување на имот.
Property details
 • Reference: GG 438
 • Status : Used
 • Gross area : 76 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Crniche
 • Interior Area : 71 m²
 • Rooms : 2
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 11066
 • Floor : 5
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments