Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Premium Location

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 265 m²

NEW on the lease market. Commercial property on premium location in downtown Skopje. The property is located on blvd. Kliment Ohridski, stretching from the government building on north, to the south ...
Ref. GG 1017
500 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 800 € Area 85 m²

Деловен простор за Изнајмување на атрактивна локација во Центар. Деловниот простор е лоциран на приземје на плоштадот ВМРО и располага со површина од 85м2 - 4 простории, 2 тоалет и чајна кујна. Просто...
Ref. GG 986
448 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Се издава деловен простор...

Skopje › Skopje
To rent: 200 € Area 44 m²

Се издава деловен простор во КАРПОШ 3 Лептокарија. Погоден за ординација, канцеларија и сл. Со 2 работни соби , тоалет и чекална. Деловниот простор е атрактивен во одлична состојба и може да се кори...
Ref. GG 877
621 Views
Agent
Anton Lazareski
CENTURY 21 DOM
072 254 084
Property

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КАРПОШ 4...

Skopje › Skopje › Karposh
For sale: 330000 € Area 153 m²

Се продава/издава деловен простор во Карпош 4 од 153 м2 . Деловниот простор се наоѓа на атрактивна локација во Карпош 4 со поглед кон Партизанска. Деловниот простор има 153 м2 и располога со кујна , т...
Ref. GG 860
708 Views
Agent
Erkin Idriz
CENTURY 21 DOM
00389 70 388 360
Property

Канцелариско- деловен простор...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 443 m²

За секој деловен успех потребно е да се има и соодветна средина за развој на компанијата. Оттука Century 21 Ви ја нуди можноста за закуп на деловни простории кои несомнено ќе придонесат кон успешно де...
Ref. GG 539
1603 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Понуда на ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ...

Skopje › Skopje › Karposh
For sale: Area 246 m²

Нудиме ЕКСЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР за ПРОДАЖБА во Карпош. Деловниот простор е со вкупна површина од 246 м2 и се наоѓа на приземје.Со самото купување на просторот ги наследувате и закупците односно брен...
Ref. GG 509
1199 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР...

Skopje › Skopje › Karposh
For sale: 655050 € Area 397 m²

Нудиме ЕКСЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР за продажба во Карпош.Деловниот простор е со вкупна површина од 397м2 и се наоѓа на први кат ,поделен на конференциска сала , директорски апартман , повеќе канцелари...
Ref. GG 508
1706 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area m²

Во строгиот центар на градот и во непосредна близина на СУГС Јосип Броз Тито на главна и прометна улица се издава деловен простор. Просторот е со големина од 51м2 и има галерија во која се наоѓаат два...
Ref. GG 469
987 Views
Agent
Erkin Idriz
CENTURY 21 DOM
00389 70 388 360