Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 600 € Area 102 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ....
Ref. GG 1315
3542 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT near City Central ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 535 € Area m²

As you get inside the apartment, you will immediately notice the modern touch and the comfort in which you can enjoy. Century 21 is offering you a brand new apartment with 85 sq.m. near the Central ci...
Ref. GG 755
4554 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

A 190m2 apartment to LET with spectacu...

Skopje › Skopje › Vodno
To rent: 1700 € Area 190 m²

A 190 sq. m. apartment to LET with a great view of the city. The apartment has 1 big balcony, with a view of Skopje. The apartment has 3 bedrooms and has a spacious living room with a balcony and a ba...
Ref. GG 609
4995 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Одлична понуда на стан под закуп во ст...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 400 € Area 100 m²

Одлична понуда на стан под закуп во строгот центар на градот! Станот се наоѓа позади универзална сала и располага со 100м2, распределени во две спални соби, една работна соба, два тоалета, една терас...
Ref. GG 529
3518 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Издаваме деловен (канцелариски) просто...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 1000 € Area 113 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади основно училиште Песталоци на улица Коле Неделковски. Целокупниот простор опфаќа 113 m2 на три поделени нивоа во кој се сместени 6 различни канцеларии со...
Ref. GG 445
7536 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОД...

Skopje › Skopje › Crniche
For sale: 80000 € Area 71 m²

ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖБА во нас. Црниче, во близина на Симпо со ориентација исток-југ. Станот поседува 76 м2 од кои 5м2 се во балкони. Нашата понуда е одлична прилика за домување на ...
Ref. GG 438
10418 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Деловен (канцелариски) простор позади ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 142 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади Рамстор Мол на улица Јордан Мијалков. Главниот океански простор опфаќа околу 60 метри квадратни има место за минимум 6 работни позиции плус пулт за фрон...
Ref. GG 413
4745 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Apartment for rent in the Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 350 € Area 53 m²

A beautiful 58 m2 apartment for rent near the Catholic church in the center. The apartment is located in the heart of the city, close to all the amenities that Skopje has to offer. Situated on the 4th...
Ref. GG 397
3493 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Apartment for rent in Crniche

Skopje › Skopje
To rent: 1100 € Area 125 m²

A brand new apartment for rent in Crniche. The apartment is 150 m2 and it features 3 bedrooms, 1 large living room, a dining room, a kitchen, one big balcony and 2 bathrooms. The balcony is 15m2 and i...
Ref. GG 331
4044 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Деловен Простор од 90 м2 во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 900 € Area 90 m²

Деловен Простор од 90 м2 на атрактивна локација во Центар за Изнајмување. Просторот е лоциран на четврти кат во деловниот комплекс УНИЈА, со јужна ориентација и поглед на Водно. Располага со Приемна с...
Ref. GG 274
6384 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Fully furnished new apartment for RENT...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area 59 m²

Apartment for rent in Center located in a new residential building with direct access to str. Partizanski Odredi. The apartment is 59m2 on 1st floor in a building with an elevator. The apartment is f...
Ref. GG 229
7750 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Apartment for rent in Vodno

Skopje › Skopje
To rent: 750 € Area 130 m²

130 m2 3 bedroom apartment for rent in Vodno. The apartment also features two bathrooms, fully equipped kitchen, a spacious living room and dining room. The apartment also has a large balcony with an ...
Ref. GG 202
3287 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Apartment for rent on Vodno

Skopje › Skopje
To rent: 600 € Area 120 m²

A 120 m2 apartment for rent in Vodno. The apartment has 2 bedrooms, 1 spacious living and dining room, kitchen, 2 bathrooms. The apartment is fully equipped. the apartment has a large balcony with a g...
Ref. GG 201
3165 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Понуда на двособен стан за изнајмување...

Skopje › Skopje › Karposh 4
To rent: 300 € Area 72 m²

Понуда на двособен стан за изнајмување во Карпош 4, наспроти City Mall. Станот е со површина од вкупно 72 м2 , и располага со дневна соба, трпезарија и кујна, 1 спална соба, 1 бања, 1 остава (утилити ...
Ref. GG 50
4740 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk