Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Office space in class A business cente...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 165 m²

"SORAVIA CENTAR" provides to its clients a unique palette of distinctive conveniences and advantages, complies with all West-European standards and at present is one of the Macedonian unchallenged hig...
Ref. GG 1365
26 Views
Property

Office space in class A business cente...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 155 m²

"SORAVIA CENTAR" provides to its clients a unique palette of distinctive conveniences and advantages, complies with all West-European standards and at present is one of the Macedonian unchallenged hig...
Ref. GG 1364
26 Views
Property

2+1 Office Space in CENTRAL BUSINESS D...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 530 € Area 70 m²

An office space located in the prominent Central Business District area - 100 m2 from the Main Square. Stationed on 2 main boulevards, with open city view , it is located on the third floor, where the...
Ref. GG 1329
317 Views
Property

2+1 Office space in Central Business D...

Skopje › Skopje
To rent: 580 € Area 70 m²

An office space located in the prominent Central Business District area - 100 m2 from the Main Square. Stationed on 2 main boulevards, with open city view , it is located on the fourth floor, where th...
Ref. GG 1328
144 Views
Property

Деловен Простор за ЗАКУП во Строгиот Ц...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1000 € Area 75 m²

Деловен простор за ЗАКУП во Скопје-Центар на крстосницата бул. Партизански Одреди и Климент Охдридски. Деловниот простор е во површина од 75м2 распределени на две нивоа, приземје 35м2 и 1 спрат 40м2. ...
Ref. GG 1321
290 Views
Property

Празен стан за канцелариско работење в...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 700 € Area m²

Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана...
Ref. GG 1299
307 Views
Agent
070 395 262
Property

Канцелариски деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 38 m²

Понуда на деловен простор наменет за канцеларија во Центар - спроти Соборен Храм, со пристап од Бул. Климент Охридски. Со квадратура од 38м2 деловниот простор располага со 1 отворена просторија, 1 то...
Ref. GG 1296
450 Views
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Karposh
To rent: 400 € Area m²

Нудиме празен канцелариски простор во Карпош 3 , комплекс Сити Гарден, лоциран на 1ви кат во нова зграда. Просторот располага со три простории, бања плус гостински тоалет и гаражно место. Просторот ...
Ref. GG 1291
337 Views
Property

Деловен простор наменет за канцеларија...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 28 m²

Деловен простор наменет за канцеларија во Центар - до Гимназија Јосип Броз Тито на приземје. Деловниот простор се состои од 1 мултифункционална просторија и 1 тоалет кој што не е во истата просторија....
Ref. GG 1289
288 Views
Property

Нудиме деловен простор за изнајмување ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1200 € Area 96 m²

Нудиме деловен простор за изнајмување лоциран во строг Центар со директен пристап на плоштадот (делот кај Ибни Пајко). Деловниот простор е со вкупна површина од 96м2 на приземје во деловна зграда Ибни...
Ref. GG 1288
365 Views
Agent
070 395 262
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 78 m²

Нудиме канцелариски простор лоциран во Центар на раскрсницата помеѓу двата главни булевари Климент Охридски и Партизанска.Просторот се наоѓа во нова станбено-деловна зграда на 7ми кат со лифт. Распола...
Ref. GG 1245
487 Views
Property

Office space at Macedonia Square

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1600 € Area 160 m²

Office space of 160 sq. m. located in one of the most iconic places within downtown Skopje. On the main square, the premises offer open space on single floor, divided into three sections, a kitchenett...
Ref. GG 1233
27 Views
Agent
070 395 262
Property

Канцелариски простор за издавање компл...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 670 € Area 90 m²

Ви препорачуваме интересен канцелариски простор, наменет за компании кои ценат просторен, позитивен, модерен работен простор со многу дневна светлина, голем балкон, наоѓајќи се во Централното градско ...
Ref. GG 1231
1069 Views
Property

Празен стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area m²

Нудиме празен стан за канцелариско работење во Центар лоциран на булевар Илинденска. Станот е на 3ти кат во мала индивидуална зграда. Располага со 95м2 кои се распределени на три простории, затворена ...
Ref. GG 1203
551 Views
Agent
070 395 262
Property

Канцеларија за изнајмување во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area m²

Нудиме канцелариски простор во Центар во нова станбено-деловна зграда. Просторот е лоциран на 1ви кат и располага со квадратура од 70м2 кои се распределени на 3 простории, тоалет, остава и балкон. Пр...
Ref. GG 1180
639 Views
Property

Office space for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 2500 € Area m²

Company Century21GG'sPoint is offering a house in Center for business purposes. The house is originally build in 1931, and is completely renovated in 2010 (electricity and water supply, waste drainage...
Ref. GG 1171
711 Views
Property

618 sq. m Office Space for Lease - Bl...

Skopje › Skopje › Gazi Baba
To rent: 4000 € Area 618 m²

The office space is located first line of Blvd. Alexander the Great - Avtokomanda on the second floor. The building is divided by three floors of which the ground floor is retail and the first floor i...
Ref. GG 1162
1370 Views
Property

Office space for RENT!!!

Skopje › Skopje › Aerodrom
To rent: 150 € Area 27 m²

Office space for RENT, located only 1000m from city center!...
Ref. dom 54
939 Views
Agent
072253797

Property

Во Центарот на Скопје, во нова деловна...

Skopje › Skopje › Bunjakovec
To rent: 1270 € Area 127 m²

Во Центарот на Скопје, во нова деловна зграда на бул. Партизански Одреди се нудат канцелариски простории со површина од 127м2. Просторот располага со 4 пространи канцеларии, конференциска сала, кујна ...
Ref. GG 1043
435 Views
Property

Premium Location

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area m²

NEW on the lease market. Commercial property on premium location in downtown Skopje. The property is located on blvd. Kliment Ohridski, stretching from the government building on north, to the south ...
Ref. GG 1017
1545 Views
Agent
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

Издаваме деловен (канцелариски) просто...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
To rent: 1000 € Area 113 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади основно училиште Песталоци на улица Коле Неделковски. Целокупниот простор опфаќа 113 m2 на три поделени нивоа во кој се сместени 6 различни канцеларии со...
Ref. GG 445
4652 Views
Agent
070 395 262
Property

Деловен (канцелариски) простор позади ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 142 m²

Издаваме деловен (канцелариски) простор позади Рамстор Мол на улица Јордан Мијалков. Главниот океански простор опфаќа околу 60 метри квадратни има место за минимум 6 работни позиции плус пулт за фрон...
Ref. GG 413
1870 Views
Agent
070 395 262
Property

Канцелариски простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 124 m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за канцелариско работење. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија со кујна и балкон...
Ref. GG 277
699 Views
Agent
072/254-077
Property

Деловен Простор од 90 м2 во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 900 € Area 90 m²

Деловен Простор од 90 м2 на атрактивна локација во Центар за Изнајмување. Просторот е лоциран на четврти кат во деловниот комплекс УНИЈА, со јужна ориентација и поглед на Водно. Располага со Приемна с...
Ref. GG 274
1996 Views
Agent
070 395 262