Tel +389 2 3225 021

Се продава или издава куќа во Влае
164 800.00€

Property Description
Куќа од178 м2 за продажба во Влае. Куќата е лоцирана на многу мирна локација, се наоѓа во мала улица и има голем двор од 276 м2. Целиот плац има 454 м2. Куќата има голема и светла дневна соба, трпезарија, целосно опремена кујна, 2 спални кои се одделени, со посебен тоалет и посебен влез и нудат поголема приватност,и една спална со посебна бања. Греењето е сопствено a исто така има и камин. Големиот двор се наоѓа во задниот дел на куќата и нуди приватност и комодитет.Од двете страни на куќата има простор за паркирање на 4 возила.
Property details
 • Reference: GG 892
 • Status : Used
 • Gross area : 276 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Vlae 1
 • Interior Area : 178 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 :
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 137
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments