Инвестициска можност во Влае
144 900.00€

Property Description
Нудиме за продажба парцела во Влае со следниве урбанистичко-архитектонски услови: Површина на парцела: 455м2, Површина на габарит: 170м2, Процент на изграденост: 37%, Макс. изградена површина: 595м2, Макс. висина на венец: 11.00м, Број на станови/спратови: П+2+Пк. > моментално на парцелата постои вселлива барака која располага со голема и светла дневна соба, трпезарија, целосно опремена кујна, 2 спални кои се одделени, со посебен тоалет и посебен влез и нудат поголема приватност,и една спална со посебна бања. Греењето е сопствено, a исто така има и камин. Големиот двор се наоѓа во задниот дел на бараката и нуди приватност и комодитет. Од двете страни на бараката има простор за паркирање на 4 возила.
Property details
 • Reference: GG 892
 • Status : Used
 • Gross area : 170 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Vlae 1
 • Interior Area : 0 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 862
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Anton Lazareski
072 254 084

Agency Details

CENTURY 21 DOM
0038923071003
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments