Се издава Деловен Простор кај Рампа
380.00€

Property Description
Деловниот простор се издава наместен на супер локација за канцелариско работење.На одалеченост на само пет минути пешки од центарот на градот.Во непосредна плизина ви се банки и останати институции за брзо и навремено исполнување на работните обврски.Идеален простор за Нотар, Адвокат и други дејности. Слободно од 01.03.2019
Property details
 • Reference: GG 870
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Kisela Voda
 • Interior Area : 65 m²
 • Rooms : 2
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 834
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Anton Lazareski
072 254 084

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments