Стан за ПРОДАЖБА во Кисела Вода
70 000.00€

Property Description
Се нуди стан за ПРОДАЖБА лоциран во Кисела Вода спроти економското училиште. Станот се наоѓа на 5ти кат во зграда без лифт градена на почетокот на деведесетите години но за прв пат е вселен во 2004 година. Со взаемен договор и обезбедување согласност од станарите зградата има можност за поставување на лифт.Располага со квадратура од 103м2 , ориентиран југ-запад-исток. Квадратурата е распределена на простран дневен престој со излез на тераса со отворен поглед на запад, одвоена кујна со природна вентилација плус остава и посебен интимен дел каде се сместени две спални соби и бања, ходник со вграден плакар, тоалет и уште една спална или работна соба. Станот се продава празен со вградена кујна и плакар. Локацијата ја нуди удобноста за семејно домување преку близината на неколку училишта и градинки, супермаркети и паркови.
Property details
 • Reference: GG 831
 • Status : Used
 • Gross area : 103 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Kisela Voda
 • Interior Area : 99 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 5438
 • Floor : 5
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments