Куќа за ПРОДАЖБА на Водно
465 000.00€

Property Description
Куќа на ПРОДАЖБА лоцирана на Водно под комплекс Соравија. Куќата е со површина од 300м2 и дворно место од 467м2. Квадратурата на куќата е распределена на две единици кои може да се поврзат со внатрешни скали но имаат и посебни влезови, каде што се распоредени два дневни престои , 6 спални соби, 4 бањи, подрумски простории и гаража. Лоциран во слепа улица имотот ја нуди удобноста на мирно и тивко семејно домување.
Property details
 • Reference: GG 754
 • Status : Used
 • Gross area : 300 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Vodno
 • Interior Area : 0 m²
 • Rooms : 6
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 1862
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments