Локал за ПРОДАЖБА во Центар
Price upon request

Property Description
Нудиме локал за продажба лоциран во Центар на приземје со директен пристап од булевар. Локалот е 74м2 со два влеза од улица и еден излез од задниот дел на зградата, отворен простор со еден тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон систем Armstrong, сопствено парно и клима. Локалот е во нова станбено-деловна зграда.
Property details
 • Reference: GG 1157
 • Status : Used
 • Gross area : 74 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 74 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : Price upon request
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 945
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments