Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар
127 400.00€

Property Description
Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар во близина на Универзална сала лоциран на високо приземје во станбено-деловен објект. Зградата е новоградба од 2013год и има сопствен паркинг и соптвен магацин (подрум) од 22м2. Деловниот простор располага со 80м2 во кои се распоредени продажен дел, кујна и тоалет. Греењето е на сопствено парно, а ладењето е со клима уред. Просторот располага со излог и нуди можност да се користи и како продажен салон и како канцелариски простор.
Property details
 • Reference: GG 1126
 • Status : Used
 • Gross area : 102 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 80 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 861
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments