Понуда на ПРАЗЕН стан за ДЕЛОВНО работење
300.00€

Property Description
Понуда на стан од 59м2 на атрактивна локација во Центар на ул. Партизански одреди, за ИЗНАЈМУВАЊЕ. Станот е лоциран на први кат во зграда од 5 ката и располага со 2 простории, бања, комплет опремена кујна и 1 балкон. Се изнајмува празен, за ДЕЛОВНО работење. Одлична локација со деловно опкружување и сите погодности потребни за еден бизнис во центарот на градот. Просторот е звучно изолиран и обезбеден со сигурносен систем што овозможува тивка и мирна работна средина.
Property details
 • Reference: GG 457
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 59 m²
 • Rooms : 1
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 6184
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Admin Century 21 GG's Point
072253603

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments