Издаваме деловен (канцелариски) простор позади основно училиште Песталоци
1 000.00€

Property Description
Издаваме деловен (канцелариски) простор позади основно училиште Песталоци на улица Коле Неделковски. Целокупниот простор опфаќа 113 m2 на три поделени нивоа во кој се сместени 6 различни канцеларии со пултови за минимум 15 работни места. Две поголеми директорски канцеларии, и уште една со минимум 4 работни позиции. Во склоп на канцелариите влегува и кујна, трпезарија, два тоалета, две паркинг места кои се во гааражата во склоп на деловниот објект и едно надвор. Просториите се опремени со мебел, меѓутоа може и да се преуреди по желба на клиентите. Централно ладење и греење. Одлична прилика да ги преселите канцелариите во центарот на градот по поволна цена.
Property details
 • Reference: GG 445
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Debar Maalo
 • Interior Area : 113 m²
 • Rooms : 6
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 7852
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments