Деловен Простор од 90 м2 во Центар
900.00€

Property Description
Деловен Простор од 90 м2 на атрактивна локација во Центар за Изнајмување. Просторот е лоциран на четврти кат во деловниот комплекс УНИЈА, со јужна ориентација и поглед на Водно. Располага со Приемна соба, 3 Канцеларии, Конференциска соба и 1 тоалет. Деловниот објект има портирница и лифт, видео надзор и паркинг за вработените. Греењето и ладењето се регулирани со сопствено греење и клима уреди. Совршена локација за вашата компанија во деловна зграда, на прометна улица во центарот на Скопје, но сепак тивок и мирен простор за работа (звучна изолација).
Property details
 • Reference: GG 274
 • Status : Used
 • Gross area : 90 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 90 m²
 • Rooms : 4
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 7175
 • Floor : 4
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments