Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

A brand new 3 bedroom apartment in Cit...

Skopje › Skopje › Karposh 3
За закуп: 800 € Квадратура 106 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1352
4276 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 600 € Квадратура 102 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ....
Ref. GG 1315
3871 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

1 bedroom apartment in Center for Rent...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 60 m²

A 1 bedroom contemporary furnished apartment, located in the Center across from Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located in a five story building - on the ...
Ref. GG 1304
4418 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for Rent in the Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 80 m²

An apartment for rent in the Center - across from Ramstore mall. The apartment is on the fifth floor of a new building. It consists of a spacious living room with a dining area, a connected kitchen, 2...
Ref. GG 1303
3837 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern 2 bedroom apartment for RENT in...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: 500 € Квадратура 79 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1208
4704 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern apartment in Center with all bi...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 650 € Квадратура 70 m²

Available from 05.06.2019 A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo - next to the Central park , the most...
Ref. GG 1176
3902 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 101600 € Квадратура 75 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Центар до универзална сала. Станот се наоѓа на 5ти кат со вкупно 6 во зграда со лифт.Располага со 80м2 распределени на дневен престој со кујна , две спални соби, ба...
Ref. GG 1156
8020 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Kapishtec

Skopje › Skopje › Kapishtec
За закуп: 270 € Квадратура 40 m²

We offer apartment for rent located in Kapishtec. The apartment is completely refurbished and fully furnished with new modern furniture. In 40m2 there are one living room, one bedroom and bathroom. I...
Ref. GG 1143
4320 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Debar Maalo

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 750 € Квадратура m²

An offer for a modern and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Debar Maalo, the most popular place in the Center of Skopje. The apartment c...
Ref. GG 1140
3432 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Unique and brand new studio apartment ...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: Квадратура 48 m²

"City Tower" is located next to the largest mall in Skopje - City Mall , directly looking towards the Vodno Mountain. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-t...
Ref. GG 1131
5697 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern 1 bedroom apartment in the Cent...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 350 € Квадратура 60 m²

Modernly furnished apartment which would be an excellent opportunity for RENT. The apartment is located in Center - 2 minute walk from the Main Square. The apartment is on the second floor. The apartm...
Ref. GG 1120
4447 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

A modern 2+1 new аpartment in Center f...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 66 m²

A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment i...
Ref. GG 1112
6119 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Аеродром...

Skopje › Skopje › Aerodrom
За продажба: 90000 € Квадратура m²

Понуда на стан за ПРОДАЖБА лоциран во Аеродром во близина на воен базен во зграда од 2013год градба. Станот е дуплекс 5 и 6ти кат од вкупно 7 ката. На 5тиот кат се распределени отворена дневна конект...
Ref. GG 1061
9748 Прегледи
Agent
Admin Century 21 GG's Point
CENTURY 21 GG's Point
072253603
ggpoint@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 600 € Квадратура 60 m²

Modernly furnished, the apartment is located in Center , close to the Central park.The apartment is on the third floor with south orientation. It consists of a spacious living room with a dining area...
Ref. GG 1054
4077 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

A luxurious 3 bedroom apartment with a...

Skopje › Skopje › Crniche
За закуп: 1100 € Квадратура 124 m²

We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Crniche, a neighborhood on Vodno Hill. This residence is a five-story ...
Ref. GG 1046
4340 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 77500 € Квадратура 62 m²

Нудиме стан за ПРОДАЖБА лоциран во Центар. Станот се наоѓа на 5ти кат од вкупно 6 ката во понова зграда со лифт. Располага со 62 м2 кои се распределени на дневна соба со трпезарија и кујна , две спалн...
Ref. GG 997
9257 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

ГАРСОЊЕРА ВО ЦЕНТАР...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 160 € Квадратура 28 m²

Издаваме нова невслувана гарсоњера во Центар во нова зграда. Гарсоњерата е опремена со нов мебел и се наоѓа во зграда со лифт. Гарсоњерата е веднаш вселива и се издава со озбезбедено паркинг место....
Ref. GG 936
6981 Прегледи
Agent
Century 21 DOM
CENTURY 21 DOM
02 3071 003
dom@cp2m.mk
Property

A 2 bedroom apartment for RENT in Deba...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 500 € Квадратура 76 m²

We are offering an apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the t...
Ref. GG 759
4336 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT near City Central ...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 535 € Квадратура m²

As you get inside the apartment, you will immediately notice the modern touch and the comfort in which you can enjoy. Century 21 is offering you a brand new apartment with 85 sq.m. near the Central ci...
Ref. GG 755
5095 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

A luxurious apartment with a garden in...

Skopje › Skopje › Kozhle
За закуп: 800 € Квадратура 102 m²

AVAILABLE FROM 01.10. 2018 We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Kozle. The apartment comprises of a spacio...
Ref. GG 718
4644 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар....

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура m²

Нудиме стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ со одлична локација и поглед кон Кале, Влада и Градскиот стадион ( ориентација североисток ). Станот се наоѓа на 7ми спрат во зграда со лифт, лоцирана во централното градск...
Ref. GG 714
5821 Прегледи
Agent
Admin Century 21 GG's Point
CENTURY 21 GG's Point
072253603
ggpoint@cp2m.mk
Property

A 190m2 apartment to LET with spectacu...

Skopje › Skopje › Vodno
За закуп: 1700 € Квадратура 190 m²

A 190 sq. m. apartment to LET with a great view of the city. The apartment has 1 big balcony, with a view of Skopje. The apartment has 3 bedrooms and has a spacious living room with a balcony and a ba...
Ref. GG 609
5412 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Понуда на стан за ИЗДАВАЊЕ...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 120000 € Квадратура 109 m²

Нудиме наместен стан за ИЗДАВАЊЕ во Центар . Станот е со површина од 109м2 лоциран на први кат во зграда со 7 ката. Станот располага со светол и простран дневен престој со трпезарија и балкон, посебна...
Ref. GG 577
7929 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Понуда на стан за ПРОДАВАЊЕ...

Skopje › Skopje › Karposh 3
За продажба: 50000 € Квадратура 49 m²

Стан на ПРОДАЖБА од 49 м2 во Карпош 3, на 8ми кат. Станот е јужно ориентиран, и располага со дневен престој кој искача на тераса и има отворен поглед кон Водно, одвоена кујна и една спална соба и бањ...
Ref. GG 566
12012 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk