Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Штип...

Štip › Štip
To rent: 3000 € Area 317 m²

Нудиме деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ лоциран во центарот на Штип. Деловниот простор се наоѓа во нова деловна зграда која е веднаш до Градскиот трговски центар. Просторот располага со 363м2 на 1ви ка...
Ref. GG 321
777 Views