Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар-ГТЦ...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 185000 € Area 99 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во централното градско јадро Градски Трговски Центар.Локалот располага со квадратура од 99м2 со поглед на Жена парк. Локалот се наоѓа на 1ви кат и одговара за сите деј...
Ref. GG 1188
30 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 43 m²

Нудиме локал за изнајмување во Центар со директен пристап од булевар Климент Охридски. Локалот располага со 43м2 отворен простор со сопствен излог и два тоалета....
Ref. GG 1170
18 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Дуќан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Кисела Вода....

Skopje › Skopje › Kisela Voda
To rent: 150 € Area 17 m²

Дуќан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Кисела Вода....
Ref. dom 62
163 Views
Agent
Erkin Idriz
CENTURY 21 GG's Point
00389 70 388 360
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 127400 € Area 80 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар во близина на Универзална сала лоциран на високо приземје во станбено-деловен објект. Зградата е новоградба од 2013год и има сопствен паркинг и соптвен ма...
Ref. GG 1126
333 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Shop FOR SALE in Center

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 485000 € Area 214 m²

An offer for a shop FOR SALE located in Center in a new building. The shop is on the ground floor and has 214 m2 with direct access from bld. Partizanski Odredi , a large shop window and a toilet. It...
Ref. GG 1051
428 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077