Tel +389 2 3225 021

Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Градежно неизградено земјиште за ПРОДА...

Skopje › Skopje › Crniche
For sale: 250000 € Area m²

Градежно неизградено земјиште со вкупна површина од 690м2 во најубавиот дел на Црниче. Имотот е во урбана зона со потенцијал за изградба на објект за семејно домување со параметри П+2+Пот. со висина о...
Ref. GG 580
672 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на плац за ПРОДАЖБА...

Skopje › Skopje › Kozhle
For sale: Area 2400 m²

Градежно неизградено земјиште од 2400 м2 во Козле , со директен пристап од улицата . Плацот е делив на два идентични дела со можност на купување на еден дел кој изнесува 1200 м2 и има намена за семеј...
Ref. GG 473
1509 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Градежно неизградено земјиште за ПРОДА...

Skopje › Skopje › Crniche
For sale: 323500 € Area m²

Градежно неизградено земјиште од 924 м2 во најубавиот резиденцијален дел на Црниче со директен пристап од улицата Славејко Арсов. Плацот е со намена за семејно домување со параметри П+2+Птк со висина ...
Ref. GG 461
6126 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Градежен плац од 1067 м2 на Водно...

Skopje › Skopje › Vodno
For sale: Area m²

Градежно изградено земјиште од 1067 м2 во најубавиот резиденцијален дел на Водно со директен пристап од улицата Питу Гули. Плацот има веќе постоечки објект во основа од 117м2 со можност за доградба/...
Ref. GG 164
1146 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077