Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 74 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Центар на приземје со директен пристап од булевар. Локалот е 74м2 со два влеза од улица и еден излез од задниот дел на зградата, отворен простор со еден тоалет.Подо...
Ref. GG 1157
401 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

We offer a shop in Taftalidze for RENT...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
To rent: 700 € Area 83 m²

We offer a shop in Taftalidze for RENT. The shop is located in the building of Trim i Lum in Taftalidze. The shop is at the corner of the building and is suitable for doing business for an activity th...
Ref. dom 61
237 Views
Agent
Erkin Idriz
CENTURY 21 GG's Point
00389 70 388 360
Property

Локал за ИЗНАЈМУВAЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 1300 € Area 74 m²

Нудиме локал за изнајмување лоциран во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот е на приземје со два влеза и еден излез на задниот дел од објектот. Располага со 74м2 отворен...
Ref. GG 1153
221 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area 70 m²

Нудиме локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот располага со 70м2 распределени на две нивоа, голем излог и тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон с...
Ref. GG 1149
328 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 95 m²

Компанијата Century21GG'sPoint ви ја нуди можноста да ги лоцирате Вашите нови канцеларии или продажен салон во деловен простор кој располага со површина од 95м2. Просторот е од отворен тип и има висок...
Ref. GG 1117
635 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Карпош 3...

Skopje › Skopje › Karposh 3
To rent: Area 168 m²

Одлична можност за Вашата нова инвестиција.Понуда на локал на приземје лоциран во Карпош 3 веднаш спроти Лептокарија. Локалот располага со вкупна површина од 168м2 отворен простор со два тоалета и д...
Ref. GG 1068
576 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
For sale: 270000 € Area 135 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Дебар Маало во нова зграда. Локалот се наоѓа на приземје и располага со 135 м2 отворен простор со директен пристап од улица , голем излог и тоалет. Локалот има вис...
Ref. GG 999
481 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
For sale: 158000 € Area 79 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Дебар Маало во нова зграда. Локалот се наоѓа на приземје и располага со 79 м2 отворен простор со директен пристап од улица , голем излог и тоалет....
Ref. GG 998
796 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ТАФТАЛИЏЕ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
To rent: 850 € Area 161 m²

Издаваме деловен простор во Тафталиџе во близина на Факултет за туризам од 161 м2. Деловниот простор се наоѓа на приземје во нова зграда и има излог од 2 страни. Просторот се состои од океански дел од...
Ref. GG 975
425 Views
Agent
Anton Lazareski
CENTURY 21 GG's Point
072 254 084
Property

Big Box Concept Retailing


To rent: Area 921 m²

The premises are multi tenant big box retailing concept with direct access to all retail units from the provided parking to assure convenience and increase shoppers traffic. The premises are designed ...
Ref. GG 638
1 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021