Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Premium Location

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 265 m²

NEW on the lease market. Commercial property on premium location in downtown Skopje. The property is located on blvd. Kliment Ohridski, stretching from the government building on north, to the south ...
Ref. GG 1017
119 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 800 € Area 85 m²

Деловен простор за Изнајмување на атрактивна локација во Центар. Деловниот простор е лоциран на приземје на плоштадот ВМРО и располага со површина од 85м2 - 4 простории, 2 тоалет и чајна кујна. Просто...
Ref. GG 986
130 Views
Agent
Vladimir Nikolic
CENTURY 21 GG's Point
072253582
Property

Се издава деловен простор...

Skopje › Skopje
To rent: 200 € Area 44 m²

Се издава деловен простор во КАРПОШ 3 Лептокарија. Погоден за ординација, канцеларија и сл. Со 2 работни соби , тоалет и чекална. Деловниот простор е атрактивен во одлична состојба и може да се кори...
Ref. GG 877
205 Views
Agent
Stefan Jovanovski
CENTURY 21 DOM


Property

Ви нудиме на продажба деловен простор ...

Skopje › Skopje
For sale: 104400 € Area m²

Во близина на Super Tinex во Аеродром, Ви нудиме деловен простор за продажба. Вкупната површина на просторот е 87м2 и располага со 4 простории, кујна, чекална, два тоалета и два балкона. Просторот е л...
Ref. GG 706
687 Views
Agent
Anton Lazareski
CENTURY 21 DOM


Property

Се издава деловен простор ( дуќан ) во...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
To rent: 250 € Area 20 m²

Нудиме за ИЗНАЈМУВАЊЕ деловен простор ( дуќан ) веднаш позади пазарчето Тафталиџе. Се наоѓа на фреквентна локација опкружена со голем број дуќани и стамбени згради. Деловниот простор се изнајмува пр...
Ref. GG 699
554 Views
Agent
Stefan Jovanovski
CENTURY 21 DOM


Property

Канцелариско- деловен простор...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 443 m²

За секој деловен успех потребно е да се има и соодветна средина за развој на компанијата. Оттука Century 21 Ви ја нуди можноста за закуп на деловни простории кои несомнено ќе придонесат кон успешно де...
Ref. GG 539
1196 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Понуда на ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ...

Skopje › Skopje › Karposh
For sale: Area 246 m²

Нудиме ЕКСЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР за ПРОДАЖБА во Карпош. Деловниот простор е со вкупна површина од 246 м2 и се наоѓа на приземје.Со самото купување на просторот ги наследувате и закупците односно брен...
Ref. GG 509
897 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Понуда на ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР...

Skopje › Skopje › Karposh
For sale: 655050 € Area 397 m²

Нудиме ЕКСЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР за продажба во Карпош.Деловниот простор е со вкупна површина од 397м2 и се наоѓа на први кат ,поделен на конференциска сала , директорски апартман , повеќе канцелари...
Ref. GG 508
1310 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Се ИЗДАВА деловен простор во Градски Ѕ...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 650 € Area 51 m²

Во градски Ѕид, во радиус од 0.2км до сите потребни услуги се издава деловен простор. На површина од 51м2 овој деловен простор располага со една просторија во приземјето со големи излози и тоалет доде...
Ref. GG 495
681 Views
Agent
Jasna Naceva-Office Manager
CENTURY 21 GG's Point
072253603
Property

Деловен простор во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area m²

Во строгиот центар на градот и во непосредна близина на СУГС Јосип Броз Тито на главна и прометна улица се издава деловен простор. Просторот е со големина од 51м2 и има галерија во која се наоѓаат два...
Ref. GG 469
677 Views
Agent
Jasna Naceva-Office Manager
CENTURY 21 GG's Point
072253603
Property

Се издава деловен простор во Градски Ѕ...

Skopje › Skopje
To rent: 500 € Area m²

Во непосредна близина на централниот полоштад ''Mакедонија" се издава стан за канцелариски потреби. Станот е со површина од 65м2 и располага со три канцелариски дела опремени со мебел, принтери, хардв...
Ref. GG 419
632 Views
Agent
Jasna Naceva-Office Manager
CENTURY 21 GG's Point
072253603