Tel +389 2 3225 021

Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Plac za prodazba vo Krnjevo

Skopje › Skopje › Krnjevo (Karadak Maalo
For sale: 50000 € Area 161 m²

Prodavame katasterska parcela vo Krnjevo vo prv red so pogled kon bulevar. Parcelata ima 161m2 i vo ramkite na istata se naogaat uste dve katasterski parceli. Parcelata ima cista imotno pravna sostojb...
Ref. GG 919
6 Views
Agent
Zlatko Kacarski
CENTURY 21 GG's Point
072253797
Property

Градежно неизградено земјиште за ПРОДА...

Skopje › Skopje › Crniche
For sale: 250000 € Area m²

Градежно неизградено земјиште со вкупна површина од 690м2 во најубавиот дел на Црниче. Имотот е во урбана зона со потенцијал за изградба на објект за семејно домување со параметри П+2+Пот. со висина о...
Ref. GG 580
671 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Се продава плац во Бардовци...

Skopje › Skopje › Bardovci
For sale: 95800 € Area 670 m²

Се продава 958 м2 плац во Бардовци,на кој сто може да се гради на површина од 670м2....
Ref. GG 571
591 Views
Agent
Jasna Naceva
CENTURY 21 GG's Point

Property

Понуда на плац за ПРОДАЖБА...

Skopje › Skopje › Kozhle
For sale: Area 2400 m²

Градежно неизградено земјиште од 2400 м2 во Козле , со директен пристап од улицата . Плацот е делив на два идентични дела со можност на купување на еден дел кој изнесува 1200 м2 и има намена за семеј...
Ref. GG 473
1509 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Градежно неизградено земјиште за ПРОДА...

Skopje › Skopje › Crniche
For sale: 323500 € Area m²

Градежно неизградено земјиште од 924 м2 во најубавиот резиденцијален дел на Црниче со директен пристап од улицата Славејко Арсов. Плацот е со намена за семејно домување со параметри П+2+Птк со висина ...
Ref. GG 461
6126 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Елитно Домување или Деловна Одлука за ...

Skopje › Skopje › Vodno
For sale: Area 246 m²

Градежно изградено земјиште во елитниот дел на Водно. Плац од 1,067 м2 со постоечки објект и сопствен парк кој обездедува максимална интимност на станарите. Плацот има пристап од главната улица Питу ...
Ref. GG 182
1282 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Градежен плац од 1067 м2 на Водно...

Skopje › Skopje › Vodno
For sale: Area m²

Градежно изградено земјиште од 1067 м2 во најубавиот резиденцијален дел на Водно со директен пристап од улицата Питу Гули. Плацот има веќе постоечки објект во основа од 117м2 со можност за доградба/...
Ref. GG 164
1146 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Се продава плац на Првомајска...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
For sale: Area m²

Се продава плац на бул.Борис Трајковски (поранешна Првомајска) на само 4км од центар на Скопје. Плацот е лоциран на самиот влез на Усје веднаш до хостел Домус. Плацот е со површина од 3704м2 со сопств...
Ref. GG 11
855 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077