Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 192500 € Area m²

Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 2ри кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина ...
Ref. GG 1305
363 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Office space for SALE in Center

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 390000 € Area 274 m²

Office space for SALE in Center with direct access from Bul.Partizanski Odredi located in Bunjakovec. The office is 274 m2 located on the mezzanine. It consists of an reception area on the ground flo...
Ref. GG 1293
57 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
For sale: 88000 € Area 77 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Козле во близина на Веро-Тафталиџе. Станот се наоѓа на 1-ви кат од вкупно 4 во зграда изградена 2008 година . Квадратурата од 77 м2 е распределена на простран дневен...
Ref. GG 1287
162 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
For sale: Area 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 2 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1285
170 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
For sale: Area 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 1 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1284
122 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан за продажба во Тафталиџе 1...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 98000 € Area m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Тафталиџе 1 во близина на Нова Гимназија. Станот се наоѓа на 8 ми кат од вкупно 9 во нова зграда со лифт. Квадратурата од 93м2 е распределена на простран дневен прес...
Ref. GG 1280
2711 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за Продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 80000 € Area m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за продажба.Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 60 м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија /дневен престој, со кујна и балк...
Ref. GG 1278
3752 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 180000 € Area m²

Се нуди на проджба празен стан во нова зграда во Центар. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 распоредени на една пространа отворена просторија / дневен престој, со кујна и балкон о...
Ref. GG 1277
136 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Автомобилска Работилница на ПРОДАЖБА...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
For sale: 551100 € Area 816 m²

Автомобилска Работилница од 816м2 на ПРОДАЖБА. Лоцирана во идустриската зана во Кисела Вода, втора линија на бул. Борис Трајковски. Имотот е организиран на 1,100м2 гиз при што е поделен во три независ...
Ref. GG 1269
118 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

Стан за продажба во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 56000 € Area 40 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Дебар Маало во понова зграда. Станот е на високо приземје со површина од 40м2 , сопствено паркинг место и приватен двор на користење на сопственикот на станот. Имо...
Ref. GG 1266
3827 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Плац на ПРОДАЖБА / со можност и за ЗАК...

Skopje › Skopje › Ilinden
For sale: 350000 € Area m²

Плац на Продажба во К.О. Илинден во индустриската/ логистичката зона. Плацот е лоциран втора линија од автопатот Куманово / Скопје со директно приклучување преку надвозникот за излез кон с.Илинден и ...
Ref. GG 1261
24 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

ПРЕМИУМ ЛОКАЦИЈА - Деловен Простор/ Ло...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 389 m²

Локал на ПРОДАЖБА во понудата на C21 GG's Point. Истиот е лоциран на една од главните приоди и влез од југозападната страна во центарот на градот со прегледност и пристап непосредно од самата крстосни...
Ref. GG 1258
282 Views
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Property

Одлична понуда, стан во Скопје City To...

Skopje › Skopje › Karposh 3
For sale: 135000 € Area 106 m²

Одлична понуда, стан во Скопје City Tower 106m^2 со директен пристап до City Mall и паркинг. Во зградата има 24 часовно осигурување и е поврзана нa парно. Станот има одлична изолација. Опремен со: ...
Ref. GG 1256
2689 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан за продажба во Карпош...

Skopje › Skopje › Karposh 4
For sale: 64800 € Area 73 m²

Станот е со површина од 73m2 + 16m2 две тераси + 6m2 подрум. Има 2 комотни спални соби со сончева јужна ориентација, дневна соба со одвоен трпезариски дел и кујна со природна светлина од две страни. Д...
Ref. GG 1241
464 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Се продава градежна парцела во ЖДАНЕЦ...

Skopje › Skopje › Zhdanec
For sale: Area m²

Нудиме за продажба градежна парцела во Жданец. Површина 608м2, П+1+Пк, висина 8,80м....
Ref. GG 1239
243 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА лоц...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 66000 € Area 44 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА лоциран во Центар наспроти ресторан Воденица. Објектот има самостоен влез и се наоѓа на приземје. Располага со 44м2 површина, помошна просторија, тоалет и мини терас...
Ref. GG 1235
203 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Плац за продажба во Злокуќани...

Skopje › Skopje › Zlokukjani
For sale: 133000 € Area m²

Нудиме плац за градба со намена Г3 (деловен објект) со параметри П+3 и висина 14метри. Плацот е со површина од 665м2 и е лоциран на втора линија од главната улица во Злокуќани во близина на клиниката ...
Ref. GG 1212
248 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Тафталиџе во близи...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 100000 € Area 88 m²

Стан за ПРОДАЖБА во Тафталиџе во близина на гимназија НОВА. Изграден во 2014та година, се наоѓа на осми кат во модерна зграда со лифт од 9 ката. Располага со светол и простран дневен престој со отворе...
Ref. GG 1189
9347 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар-ГТЦ...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 185000 € Area 99 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во централното градско јадро Градски Трговски Центар.Локалот располага со квадратура од 99м2 со поглед на Жена парк. Локалот се наоѓа на 1ви кат и одговара за сите деј...
Ref. GG 1188
306 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖ...

Skopje › Skopje › Crniche
For sale: 130000 € Area 136 m²

ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖБА на падините на планината Водно, во близина на Панорама. Станот поседува 136 м2 од кои 9м2 се во балкони. Нашата понуда е одлична прилика за домување на пешачко...
Ref. GG 1184
3774 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Modern 2 bedroom apartment in Taftalid...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: Area 67 m²

A modern apartment in Taftalidze 1 - next to Gjorgji Dimitrov high school. The apartment is located in a modern four-story building built in 2013 - with 2 apartments on each floor. The apartment is lo...
Ref. GG 1175
771 Views
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Понуда на стан во Аеродром со 3 спални...

Skopje › Skopje › Aerodrom
For sale: 105000 € Area 121 m²

Понуда на стан во Аеродром со 3 спални соби на ПРОДАЖБА. Станот е со вкупна површина од 121 м2 и е лоциран на 3 кат во зграда со 3 ката. Истиот располага со дневна соба со трпезарија и кујна, 3 спални...
Ref. GG 1173
354 Views
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Канцеларија за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 216200 € Area 94 m²

Нудиме канцелариски простор за продажба лоциран во Центар во нова станбено-деловна зграда на мезанин. Деловниот простор располага со 94м2 отворен дел , мини кујна и тоалет со поглед од една страна на ...
Ref. GG 1158
653 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 74 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Центар на приземје со директен пристап од булевар. Локалот е 74м2 со два влеза од улица и еден излез од задниот дел на зградата, отворен простор со еден тоалет.Подо...
Ref. GG 1157
681 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077