Choose property

Rooms
1
2
3
4
5+
Price
Tooltip text Tooltip text
Surface
Tooltip text Tooltip text
Reference
Sort By:
Properties for page:
VIEW MODE:
Property

Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 192500 € Area m²

Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 2ри кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина ...
Ref. GG 1305
363 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Празен стан за канцелариско работење в...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 700 € Area m²

Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана...
Ref. GG 1299
25 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Office space for SALE in Center

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 390000 € Area 274 m²

Office space for SALE in Center with direct access from Bul.Partizanski Odredi located in Bunjakovec. The office is 274 m2 located on the mezzanine. It consists of an reception area on the ground flo...
Ref. GG 1293
57 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Karposh
To rent: 400 € Area m²

Нудиме празен канцелариски простор во Карпош 3 , комплекс Сити Гарден, лоциран на 1ви кат во нова зграда. Просторот располага со три простории, бања плус гостински тоалет и гаражно место. Просторот ...
Ref. GG 1291
65 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Тафталиџе 1...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
For sale: 98000 € Area m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Тафталиџе 1 во близина на Нова Гимназија. Станот се наоѓа на 8 ми кат од вкупно 9 во нова зграда со лифт. Квадратурата од 93м2 е распределена на простран дневен прес...
Ref. GG 1280
2711 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Apartment for rent in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area m²

Exclusive 3 Bedroom Apartment for Rent in the Center of the City. Bright south facing living room, open plan kitchen with a dining room, 3 bedrooms, 2 bathrooms and 1 toilet. The property features com...
Ref. GG 1279
40 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за Продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 80000 € Area m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за продажба.Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 60 м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија /дневен престој, со кујна и балк...
Ref. GG 1278
3752 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 180000 € Area m²

Се нуди на проджба празен стан во нова зграда во Центар. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 распоредени на една пространа отворена просторија / дневен престој, со кујна и балкон о...
Ref. GG 1277
136 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 56000 € Area 40 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Дебар Маало во понова зграда. Станот е на високо приземје со површина од 40м2 , сопствено паркинг место и приватен двор на користење на сопственикот на станот. Имо...
Ref. GG 1266
3827 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 600 € Area 78 m²

Нудиме канцелариски простор лоциран во Центар на раскрсницата помеѓу двата главни булевари Климент Охридски и Партизанска.Просторот се наоѓа во нова станбено-деловна зграда на 7ми кат со лифт. Распола...
Ref. GG 1245
207 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Плац за продажба во Злокуќани...

Skopje › Skopje › Zlokukjani
For sale: 133000 € Area m²

Нудиме плац за градба со намена Г3 (деловен објект) со параметри П+3 и висина 14метри. Плацот е со површина од 665м2 и е лоциран на втора линија од главната улица во Злокуќани во близина на клиниката ...
Ref. GG 1212
248 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за изнајмување во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 350 € Area m²

Нудиме комплетно опремен стан за изнајмување во Центар во близина на училиштето песталоци. Станот располага со 68м2 кои се распределени на дневна соба со кујна и трпезарија, две спални соби , бања плу...
Ref. GG 1211
127 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Празен стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area m²

Нудиме празен стан за канцелариско работење во Центар лоциран на булевар Илинденска. Станот е на 3ти кат во мала индивидуална зграда. Располага со 95м2 кои се распределени на три простории, затворена ...
Ref. GG 1203
216 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар-ГТЦ...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 185000 € Area 99 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во централното градско јадро Градски Трговски Центар.Локалот располага со квадратура од 99м2 со поглед на Жена парк. Локалот се наоѓа на 1ви кат и одговара за сите деј...
Ref. GG 1188
306 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцеларија за изнајмување во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 500 € Area m²

Нудиме канцелариски простор во Центар во нова станбено-деловна зграда. Просторот е лоциран на 1ви кат и располага со квадратура од 70м2 кои се распределени на 3 простории, тоалет, остава и балкон. Пр...
Ref. GG 1180
295 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Office space for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 2500 € Area m²

Company Century21GG'sPoint is offering a house in Center for business purposes. The house is originally build in 1931, and is completely renovated in 2010 (electricity and water supply, waste drainage...
Ref. GG 1171
359 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцеларија за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 216200 € Area 94 m²

Нудиме канцелариски простор за продажба лоциран во Центар во нова станбено-деловна зграда на мезанин. Деловниот простор располага со 94м2 отворен дел , мини кујна и тоалет со поглед од една страна на ...
Ref. GG 1158
653 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: Area 74 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Центар на приземје со директен пристап од булевар. Локалот е 74м2 со два влеза од улица и еден излез од задниот дел на зградата, отворен простор со еден тоалет.Подо...
Ref. GG 1157
681 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 101600 € Area 75 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Центар до универзална сала. Станот се наоѓа на 5ти кат со вкупно 6 во зграда со лифт.Располага со 80м2 распределени на дневен престој со кујна , две спални соби, ба...
Ref. GG 1156
638 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВAЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: Area 74 m²

Нудиме локал за изнајмување лоциран во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот е на приземје со два влеза и еден излез на задниот дел од објектот. Располага со 74м2 отворен...
Ref. GG 1153
366 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area 70 m²

Нудиме локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот располага со 70м2 распределени на две нивоа, голем излог и тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон с...
Ref. GG 1149
476 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Apartment FOR RENT in Debar Maalo

Skopje › Skopje › Centar
To rent: 750 € Area m²

An offer for a modern and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Debar Maalo, the most popular place in the Center of Skopje. The apartment c...
Ref. GG 1140
508 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Apartment FOR SALE in Ohrid-Peshtani...

Ohrid
For sale: 79500 € Area m²

We offer apartment for SALE in Ohrid-beginning of Peshtani area. The apartment is located in new building which is waterfront property and with private beach. The property is on the 4th floor without ...
Ref. GG 1128
604 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
For sale: 127400 € Area 80 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар во близина на Универзална сала лоциран на високо приземје во станбено-деловен објект. Зградата е новоградба од 2013год и има сопствен паркинг и соптвен ма...
Ref. GG 1126
644 Views
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077