Во најубавиот дел во Скопје, Дебар Маало и во непосредна близина на Градежен Факултет на тивка и непрометна улица се издава деловен простор.
300.00€

Property Description
Во најубавиот дел во Скопје, Дебар Маало и во непосредна близина на Градежен Факултет на тивка и непрометна улица се издава деловен простор. Просторот е со големина од 67м2 и има дворно место од 15 м2. Просторот е поделен на 3 канцеларии, тоалет и кујна. Поради својата локација, закупецот ќе ги има сите потребни услуги во радиус од 0.2км.
Property details
 • Reference: GG 900
 • Status : Used
 • Gross area : 67 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Debar Maalo
 • Interior Area : 67 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 861
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments