СТАН ВО КОЗЛЕ
350.00€

Property Description
Издаваме стан во Козле во непосредна близина на Веро 2. Станот е во одлична состојба има 3 спални соби и 2 купатила. Станот е реновиран , опремен со убав мебел и е достапен за различен тип на клиенти . Станот нуди комфорт и убавина во престојот.
Property details
 • Reference: GG 899
 • Status : Used
 • Gross area : 97 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Kozhle
 • Interior Area : 97 m²
 • Rooms : 4
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 926
 • Floor : 4
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Erkin Idriz
00389 70 388 360

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments