Tel +389 2 3225 021

Стан за ПРОДАЖБА во Козле
190 000.00€

Property Description
Компанијата Century21Gg'sPoint Ви ја нуди можноста за домување во мала стамбена зграда во изградба која е во завршна фаза и рок за вселување септември 2018г. Во моментов станот е проектиран со голема дневна соба со трпезарија и кујна од отворен тип, мастер спална со гардаробер и бања, плус две спални со бања и гостински тоалет.Станот е со индивидуално греење, прозори од дрво во комбинација со алуминиум, централен болјер, дабов паркет и керамички плочки и санитарии. Во цената за станот се вклучени паркинг место под зграда како и дворно место од 60м2.
Property details
 • Reference: GG 891
 • Status : Under construction
 • Gross area : 190 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Kozhle
 • Interior Area : 130 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 :
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 750
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments