ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КАРПОШ 4
1 000.00€

Property Description
Се продава/издава деловен простор во Карпош 4 од 153 м2 . Деловниот простор се наоѓа на атрактивна локација во Карпош 4 со поглед кон Партизанска. Деловниот простор има 153 м2 и располога со кујна , тоалет за вработени , магацински простор и простор за гости со машки и женски тоалет и затворена и отворена тераса. Деловниот простор во моментов е користен како слаткарница и се продава целосно опремен со машини за производство на слати, сладолед, кафе , печки , ладилници и друга опрема. Деловниот простор е атрактивен во одлична состојба и може да се користи и за друга намена.
Property details
 • Reference: GG 860
 • Status : Used
 • Gross area : 153 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Karposh
 • Interior Area : 153 m²
 • Rooms : 2
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 980
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Erkin Idriz
00389 70 388 360

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments