ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ
980.00€

Property Description
Деловен простор за изнајмување во центар, на Партизанска. Распространет на квадратура од 150 м2 се состои од приемен дел, 2 помали канцеларии и 1 голема канцеларија со сопствен тоалет и двоен влез, кујна и дополнителен тоалет. Просторот има систем за обезбедување: видео надзор, ПП систем, аларм со сензори, 24 часовен мониторинг и обезбедување на Никоб, дополнителни електромагнетни брави на безбедносни врати, кодиран влез со шифра и картичка. Греењето е регулирано со електрични котли 2 х 24 kW, ладењето со клима уреди 2 х 3,4 kW. Едно паркинг место пред објектот со рампа на далечинско (може да собере две возила едно позади друго) - Поволната локација ви овозможува пристап до централното гратско подрачје. Погоден за компании кои сакаат да ги префрлат своите канцеларии на подобра локација за да бидат полесно препознатливи и пристапни. Веднаш вселлив.
Property details
 • Reference: GG 853
 • Status : Used
 • Gross area : 147 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 147 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 639
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Erkin Idriz
00389 70 388 360

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments